Copy
Nieuwsbrief 02-2016
View this email in your browser

Technical Diving Holland

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de schitterende onderwaterwereld. Op deze wijze willen wij jullie op de hoogte houden van de opleidingen en avonturen die wij de afgelopen tijd hebben beleefd en de zaken die nog op de planning staan.

20 augustus 2016:
Voor een NOB duikvereniging uit Den Haag een kennismaking mogen verzorgen op het gebied van side mount duiken en rebreather duiken. Na een 4 uur durende kennismaking werd de avond afgesloten met een warme versnapering. 
27 augustus 2016:
Maarten en Bas (padi ow) hebben een opfriscursus gevolgd. Ze werden verwend door uitzonderlijk goed zicht en de aanwezigheid van sepia's en grote harders. 
14 september 2016:
Een midweek afgereisd naar de Attersee om aldaar af te duiken voor het normoxic en het full trimix brevet. De nazomer was ook nog in Oostenrijk gebleven. Mooie duiken gemaakt en iedereen is geslaagd. Deze expeditie is mede mogelijk gemaakt door TNT-diving uit Tilburg.
24 september 2016:
Nitrox / Trimix blend opleiding gevolgd. Nadat we de noodzakelijke theoretische kennis hadden eigen gemaakt was het in de avond tijd om de flessen zuurstofschoon te maken en te vullen met de nodige mengsels. Er werd heel veel gezweten maar ook gelachen. Met dank aan TNT-diving uit Tilburg.
13 oktober 2016:
Specialisatie Onderwater biologie gegeven in Naturagard (D) door John Eland.
23 oktober 2016:
Specialisatie workshop Onderwater biologie wereldwijd gegeven door de NOB in dierentuin Blijdorp.
Okt/nov 2016:
Cross-over instructeur IANTD. Technical Diving Holland gaat de omscholing volgen bij TNT-Diving om zo Teklite instructie te kunnen gaan geven. Na deze omscholing kunnen wij zo goed als alle opleidingen die de IANTD geeft verzorgen. Wij houden jullie middels de volgende nieuwsbrief op de hoogte.
© 2016 Technical Diving Holland.

"semper paratus pro dive"