Copy
Nieuwsbrief 2016-03
View this email in your browser

Technical Diving Holland

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de schitterende onderwaterwereld. Op deze wijze willen wij jullie op de hoogte houden van de opleidingen en avonturen die wij de afgelopen tijd hebben beleefd en de zaken die nog op de planning staan.

23 oktober 2016:
Specialisatie workshop Onderwater biologie wereldwijd gevolgd welke gegeven werd door de NOB in dierentuin Blijdorp. Het was een zeer leerzame dag waarbij we weer veel bekenden gesproken hebben. 
22 oktober 2016:
Boek lancering van Vic Verlinden en Stefan Panis bijgewoond in de abdij van Hemiksem. Een absolute aanrader voor de fanatieke duikers. 
5 november 2016:
De wreck & Tek beurs bezocht in Hemiksem. Hele mooie presentaties mogen aanschouwen.
29- november 2016:
Joost, Martijn en William zijn allen geslaagd voor de cross-over course naar de IANTD. Naast alle NOB opleidingen mogen zij nu ook bijna alle IANTD opleidingen verzorgen. 
27 november 2016:
Marco en Miranda hebben met goed gevolg het confined water gedeelte afgesloten van hun Tek Lite opleiding. Op naar de diepere duiken met Trimix.
16 december 2016:
Marco heeft bij slag de bergeend in het Oostvoornse meer de opleiding Advanced Recreational Trimix (Tek Lite) met goed gevolg afgerond. Van harte gefeliciteerd Marco.
18 december 2016:
William is geslaagd voor de instructeurs opleiding reanimatie /AED bij de Nederlandse Reanimatie Raad. Nu zijn Zowel William als Martijn bevoegd instructeur voor de NRR.
20 december 2016:
De geheel vernieuwde en modernere website van Technical Diving Holland is gelanceerd. De zoekfuncties zijn sterk verbeterd waardoor de website veel overzichtelijker is geworden. Kijk gerust eens op onze website en laat u verassen door het aanbod. 
Januari 2017:
Martijn zal in januari 2017 de gehele cross-over van het Oranje Kruis naar de Divers Alert Network (DAN) gaan volgen. Hierdoor kan Technical Diving Holland naast alle duik- en NRR opleidingen ook de DAN opleidingen aanbieden.
© 2016 Technical Diving Holland.

"semper paratus pro dive"