Copy
Bekijk deze mailing in uw browserOVER HISCOX | ZOEK EEN ADVISEUR | CONTACT | WERKEN BIJ HISCOX

Beste relatie,

In onze lente-nieuwsbrief besteden we allereerst aandacht aan de trends op het gebied van cyberrisico’s. Yasin Chalabi vertelt u er meer over. Ook leest u een interview met taxateur Joris Swagemakers, die vertelt over zijn fascinerende vak.

Verder stellen we u graag voor aan Hester van Deutekom, die sinds 1 januari de functie van Senior Technical Underwriter Professional Insurance bekleedt. Last but not least vertelt Arjan Roersma over de deelname van het Hiscox Cycling Team aan Alpe d’HuZes.
 

Ik wens u veel leesplezier!

Hans Leenards
Managing director
Hiscox Nederland
 

De belangrijkste cybertrends in 2019

De ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit gaan razendsnel. Daarom heeft Hiscox de trends van 2019 op een rij gezet. Manager Cyber en Data risks & Professional Insurance Yasin Chalabi praat u bij.

Lees verder
Vier keer de berg op in de strijd tegen kanker

Arjan Roersma, Martin Webeling en Jessica Roos gaan een sportieve uitdaging aan in de strijd tegen kanker. Daarmee verwachten ze tenminste € 10.000 op te halen voor het goede doel.
Even voorstellen: Hester van Deutekom

Hester van Deutekom werkt al ruim 12 jaar bij Hiscox.  Nu heeft ze een nieuwe functie: Senior Technical Underwriter Professional Insurance. Een functie waar je volgens haar een beetje een vakidioot voor moet zijn.

"Als taxateur ben je nooit uitgeleerd"

Onafhankelijk registertaxateur Joris Swagemakers werkt al ruim 15 jaar samen met Hiscox. “Enthousiasme, leergierigheid en ‘fingerspitzengefühl’ zijn de belangrijkste eigenschappen om het vak goed te beheersen”, zo vertelt hij. “Het duurt namelijk lang voordat je expertise hebt opgebouwd.

Lees verder
Copyright © 2019 Hiscox, All rights reserved.


We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken.
En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

LinkedIn
Website
Facebook