Copy
Bekijk deze mailing in uw browserOVER HISCOX | ZOEK EEN ADVISEUR | CONTACT | WERKEN BIJ HISCOX

Beste lezer,

Met trots hebben wij vorige maand de nieuwe voorwaarden van onze cyberverzekering gepresenteerd. Tegelijkertijd is de Hiscox CyberClear Academy gelanceerd: een online leergang die is geaccrediteerd door de Britse inlichtingendienst. Verder staat de zomer weer voor de deur en breekt voor velen de vakantietijd aan. Collega Martin Koopmans geeft extra tips om het risico op inbraak te voorkomen. Maar inbrekers slaan soms ook elders hun slag. Wat te doen als u wilt deelnemen aan Alpe d’HuZes, maar uw racefiets is gestolen uit uw Franse vakantiehuis?

Ik wens u weer veel leesplezier!
 

Hans Leenards
Managing director
Hiscox Nederland
 

Approved by the British Intelligence Service

Met de introductie van de Hiscox CyberClear Academy kunnen bedrijven zich op niveau wapenen tegen cyberaanvallen. De Academy is namelijk geaccrediteerd door de Britse inlichtingendienst!
Lees verder
Claim: de gestolen Franse racefiets

Het zal u maar gebeuren: vlak voordat u van start wilt gaan om aan Alpe d’HuZes mee te doen, wordt uw historische racefiets gestolen uit de schuur. Wat te doen? Ook in dit geval hielp Hiscox.
Hoe houdt u inbrekers voor de gek?

Op vakantie? Besteed dan extra aandacht aan inbraakpreventie. Dus: deur op slot en alarminstallatie aan! Maar daarmee bent u er nog niet. Daarom vertelt Martin Koopmans over preventiemaatregelen.

Hiscox lanceert Security Incident Response

Hiscox biedt bedrijven in de Benelux met ingang van deze maand Security Incident Response (SIR). Dit concept helpt ondernemingen in de bescherming van hun medewerkers, activiteiten, merk en reputatie tegen bedreigingen van buitenaf. Naast criminele activiteiten gaat het om terreur en politiek geweld.

Lees verder

De Tulpenrallye en 'onze' Volvo 142S


Hiscox is niet voor niets sponsor van de Tulpenrallye. Het is namelijk een ideaal moment om aan te tonen dat we niet alleen verzekeren, maar weten waar het feitelijk om gaat: emotie en beleving. Daarom reden we dit jaar ook zélf mee. Hoe liep dat af?
Copyright © 2018 Hiscox, All rights reserved.


We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken.
En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

LinkedIn
Website
Facebook