Copy
Nieuwsbrief 45 - December 2017
Beste relatie,

In deze laatste nieuwsbrief van 2017 praat Ben van der Woude u bij over de Pre Priced Proposal van Holiday Homes by Hiscox, dat nu ook als online tool beschikbaar is. Met Laura van den Berg blikken we terug op ‘schadejaar 2017’. Verder stellen we u graag voor aan Bob Elsenburg, die ons team sinds kort versterkt als Business Analyst. Ik wens u veel leesplezier!

Holiday Homes nu ook online afsluitbaar

Holiday Homes by Hiscox, de succesvolle verzekering voor vakantiewoningen in binnen- en buitenland, is nog toegankelijker geworden. De Pre Priced Proposal (PPP) is nu namelijk ook online beschikbaar.
"2017 was een vrij goed schadejaar"

Het klinkt misschien wat vreemd, maar 2017 was voor Hiscox een relatief goed schadejaar. “Buiten enkele grotere waterschades was het voor onze particuliere verzekeringen business as usual”, vertelt Manager Claims Laura van den Berg.

Meer vakantiehuizen, meer cyberaanvallen

Steeds meer ondernemers lijden onder cybercrime. En steeds meer mensen kopen een vakantiehuis. Of dat met elkaar verband houdt... Goede vraag. Een paar cijfers op een rij! 
Even voorstellen: Bob Elsenburg

Procedures opstellen om processen te optimaliseren. Dat is precies wat Business Analyst Bob Elsenburg gaat doen. Bob werkt sinds 1 oktober bij Hiscox en richt zijn blik nu op volmachten bij tussenpersonen.
Win een fles Taittinger Brut Reserve

Het is december en dat vraagt natuurlijk om champagne. Een Taittinger Brut Reserve, bijvoorbeeld. U kunt een fles winnen met onze prijsvraag!
 
Goeroezemoes

Het is een klassieke valkuil: u bent de enige in de organisatie die bepaalde taken kan uitvoeren. Maar daardoor komt u nergens anders meer aan toe… Thijs van Es heeft de oplossing: maak uzelf overbodig!
 

We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken. En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of u uitschrijven voor deze nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Uw e-mailadres:>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hiscox · Arent Janszoon Ernststraat 595B · Amsterdam, NH 1082 LD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp