Copy
Bekijk deze mailing in uw browserOVER HISCOX | ZOEK EEN ADVISEUR | CONTACT | WERKEN BIJ HISCOX

Beste lezer,

Kort, krachtig, spannend, zo luidt de gedachte achter deze eerste nieuwsbrief van 2018. Daarom leest u in dit nummer meer over de 'jacht' op een onbekende Van Gogh. Ook wagen we een voorspelling over de klassiekermarkt - blijft die groeien of barst de bubbel? We stellen u bovendien voor aan Arjan Roersma en gaan in op uw cyberveiligheid. Had u trouwens al gehoord wat een BMW 507 tegenwoordig 'doet'? Zelfs wij als klassiekerverzekeraar moesten even slikken...

Ik wens u zoals altijd veel leesplezier!

Hans Leenards
Managing director
Hiscox Nederland
 
Voor we gaan start gaan: Hiscox verloot dit jaar één equipe-plek voor de laatste dag van de Tulpenrallye. U en uw cliënten kunnen meedoen aan de verloting! Volg onze Facebook-pagina voor meer informatie.

'Ouderwets' detectivewerk leidt naar een Van Gogh

De media stonden uitgebreid stil bij de ‘vondst’ van een tot nu toe onbekende tekening van Vincent van Gogh. Maar hoe ging het in z'n werk? We voerden een spannend gesprek met Teio Meedendorp van het Van Gogh Museum, over detectivewerk, meisjesnamen en een geheimzinnig nummer..
Lees verder

Even voorstellen: Arjan Roersma

Arjan Roersma zit al zeventien jaar in ‘het vak’. Sinds januari versterkt hij het team van Hiscox als sales & development underwriter PSC. Hoog tijd voor een interview over visie én plannen. "Risico's veranderen in hoog tempo."

Blijft de klassiekermarkt groeien?


De markt voor oldtimers lijkt springlevend. Zo trok Interclassics Maastricht in januari van dit jaar een recordaantal bezoekers. Wat gaat de markt doen? We wagen ons aan een voorspelling.
 

Hoe broos is uw online veiligheid?

De ontdekking van Meltdown en Spectre geeft opnieuw aan hoe broos onze privacy en online veiligheid zijn. Dat stelt Yasin Chalabi. Hoe zit het eigenlijk met úw updates?

Lees verder

€ 1,8 miljoen voor een 507

Pssst... Een puntgave BMW 507 is onlangs voor een recordbedrag van eigenaar gewisseld. De klassieker ging op 7 februari 2018 onder de hamer bij Sotheby’s en is uiteindelijk afgeslagen op € 1.776.875.
 
Copyright © 2018 Hiscox, All rights reserved.


We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken.
En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn
Website
Facebook