Copy
Bekijk deze mailing in uw browserOVER HISCOX | ZOEK EEN ADVISEUR | CONTACT | WERKEN BIJ HISCOX

Beste relatie,

In onze eerste nieuwsbrief van 2019 hebben we aardig wat nieuwe collega’s aan u voor te stellen. Zo is het team van Art & Private Client uitgebreid met drie specialisten en hebben wij onlangs Amy van der Maat verwelkomd als Claims Underwriter.

Verder informeren wij u graag over de Hiscox CyberClear Academy. In deze online omgeving leren uw klanten een cybercrimineel herkennen en hun bedrijf te beschermen tegen een cyberaanval. Yasin Chalabi vertelt u er graag meer over.

Ik wens u veel leesplezier!

Hans Leenards
Managing director
Hiscox Nederland
 

Drie nieuwe collega’s Art & Private Client

De portefeuille van Hiscox’ business line APC is vorig jaar met dubbele cijfers gegroeid. Reden genoeg om het team uit te breiden met drie nieuwe collega’s.

En die stellen zich graag aan u voor!

Lees verder
Menselijke firewall: CyberClear Academy

De Hiscox CyberClear Academy is een online platform dat verzekerden helpt om hun cyberrisico's te beperken en te beheersen. Yasin Chalabi legt uit hoe dat werkt.
Even voorstellen: Amy van der Laan

Al tijdens haar rechtenstudie merkte Amy van der Laan dat ze naast de advocatuur ook andere richtingen wilde verkennen. Inmiddels werkt ze als Claims Underwriter bij Hiscox.

Claim: het maaltijdboxen-incident

Door een klein foutje van een ICT-bedrijf ontvangen duizenden mensen per ongeluk een maaltijdbox die ze niet hebben besteld.

Maar wie betaalt in zo'n geval de rekening?

Lees verder
Voor we het vergeten: vanwege het grote succes zetten we onze samenwerking met Pearlcard voort. Ontdek de privileges in lifestyle, reizen, zakelijke dienstverlening en medische hulp.
Copyright © 2019 Hiscox, All rights reserved.


We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken.
En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

LinkedIn
Website
Facebook