Copy
Bekijk deze mailing in uw browserOVER HISCOX | ZOEK EEN ADVISEUR | CONTACT | WERKEN BIJ HISCOX

Beste lezer,

In de laatste editie van dit jaar  - tevens Insight nummer 50! - besteden we aandacht aan de toenemende cyberrisico’s die particulieren lopen. Dominique Verlinden vertelt hiertoe over Hiscox Family Protection & Cyber, een verzekering die veel zorgen kan wegnemen. Daarnaast stellen wij u graag voor aan onze nieuwe collega Martje de Roos. We bespreken verder de claim van een onherstelbaar beschadigd kunstwerk. En zelf blik ik terug op onze drukke werkzaamheden van het afgelopen jaar én kijk ik vast vooruit naar 2019.

Ik wens u vast prettige feestdagen. Tot volgend jaar!

Hans Leenards
Managing director
Hiscox Nederland
 

Slachtoffers van cybercrime ontzorgen

Naast de feitelijke schade worden slachtoffers van cybercrime geconfronteerd met veel praktische problemen.
Om die te voorkomen, kunnen particuliere relaties van Hiscox gebruik maken van de diensten die Hiscox Family Protection & Cyber biedt.

Lees verder
Even voorstellen: Martje de Roos

Martje de Roos werkt sinds september van dit jaar als Policy Administrator Art & Private Client in het Service Center van Hiscox in Lissabon. Grappig detail: voordat zij een collega werd, was zij al klant bij Hiscox.
Het onherstelbaar beschadigde schilderij

Als je geen Banksy heet, kom je er niet mee weg als je een kunstwerk verminkt. Dat was ook de conclusie van een restaurateur, die een kostbaar schilderij onbedoeld onherstelbaar beschadigde…

Druk jaar met mooie resultaten

Voor Hiscox stond 2018 vooral in het teken van enkele inspannende compliance-projecten. Naast de invoering van AVG en IDD is er veel tijd geïnvesteerd om op 1 januari 2019 Brexit-proof zijn. Toch is dat niet ten koste gegaan van de resultaten. Integendeel!
Lees verder
Copyright © 2018 Hiscox, All rights reserved.


We willen u natuurlijk op de juiste manier aanspreken.
En niet irriteren. Daarom kunt u altijd uw gegevens aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

LinkedIn
Website
Facebook