Copy
Béres: világszínvonalú utánpótlás-nevelés kell

A Béres gyógyszertár évek óta elkötelezett híve a magyar sportnak, a fiatal tehetségek segítésének. A cég erkölcsi kötelességének érzi a Magyar Olimpiai Csapat támogatását, és természetes szövetségese a Nemzeti Kézilabda Akadémiának. A Béres azt vallja, hogy a világ élvonalával csak úgy lehetséges lépést tartani, ha az utánpótlás-nevelésben is világszínvonalúak vagyunk.
BŐVEBBEN >>>
TECHNIKA
A jó védekezés alapja

A legtöbb csapatsportágban, így a kézilabdázásban is alapelv, hogy az eredményesség egyik alapja a jó védekezés. Sokan azt gondolják, hogy jól védekezni csak az erős, hatalmas gladiátorra emlékeztető játékosok tudnak. Ám ahogy Hajdu János, a Nemzeti Kézilabda Akadémia női szakág-vezetője fogalmaz: a védekezéshez nem csak erő kell, hanem más képességek is elengedhetetlenek.
BŐVEBBEN >>>

SPORTEGÉSZSÉGÜGY
Funkcionális tréning az Akadémián

A Nemzeti Kézilabda Akadémián komoly hangsúlyt fektetünk a prevencióra, a sérülések megelőzésére. A funkcionális tréningek ezt a célt szolgálják, és nem utolsó sorban a fiatal kézilabdázók játékának hatékonyságát is javítják.
BŐVEBBEN >>>
SZÍNES HÍREK
Monori megerősödve tért vissza a Fradihoz

Monori Orsolya 2015 augusztusában érkezett a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, miután a Ferencváros egy évre kölcsönadta őt. A cél az volt, hogy a 19 éves játékos keresztszalag-operációja után saját korosztályában megerősödjön és a megfelelő meccsrutint megszerezve térjen vissza a fővárosi csapathoz. A sikeres évet követően Orsi teljes értékű játékosként csatlakozott az FTC-hez és ma már egyre több mérkőzésen számít rá Elek Gábor.
BŐVEBBEN >>>

SZÍNES HÍREK
NEKA-s segítség a menhelyen


A Nemzeti Kézilabda Akadémia munkatársai, növendékei és hozzátartozói évek óta lelkesen segítenek, ha a siófoki állatmenhely támogatásáról van szó. Októberben szintén elindult az adománygyűjtés, és hamarosan több kiló táp és kutyaeledel érkezett. 

 

BŐVEBBEN >>>

SZÍNES HÍREK
Kiállították a NEKA-s lányok képeit


Nagyon szép sikert ért el a NEKA két növendéke a XI. Országos Középiskolás Képzőművészeti Diáktárlat versenyében. Zámori Dorina és Schatzl Natalie egy-egy grafikai művel nevezett, melyet neves, országos hírű művészekből álló zsűri értékelt. 

 

BŐVEBBEN >>>
facebook
facebook
YouTube
YouTube
Copyright © *2016* *NEKA*, All rights reserved.
Ezt a hírlevelet minden kedves Partnerünk megkapja.
Leiratkozás a listáról
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NEKA · Gaál Gaszton u. 58. · Balatonboglár, So 8630 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp