Copy
Tisztelt Partnerünk, Kedves Olvasóink!

Augusztus 1-ig a Nemzeti Kézilabda Akadémia a nyári szabadságát töltötte, eközben edzőink és játékosaink az utánpótlás-válogatottakkal szerepeltek a különböző világversenyeken. Az évnyitón új munkatársakat köszönthettünk, majd elkezdődött a felkészülés, amely egybeesett az olimpia időszakával. Büszkék vagyunk rá, hogy Szász Emesének felkészülési lehetőséget biztosíthattunk a NEKA helyszínén. Sikeres évet kívánunk mindannyiunknak, megújult erővel vágunk neki az új kihívásoknak. Fogadják szeretettel megújult hírlevelünket.
Mocsai Tamás ügyvezető

A világ élmezőnyéhez tartozunk

Az U18-as női válogatott a pozsonyi ifjúsági-világbajnokságon ötödik helyen végzett.  „Azt mondtam a lányoknak: lehet, hogy most nyertük meg a vb-aranyérmet, hiszen ezt a szituációt lehet, hogy át kellett élniük, ahhoz, hogy később sikeresek legyenek” - értékelt a szövetségi edző, Hajdu János.
BŐVEBBEN...

Játékosunk az All Star csapatban
Az U18-as férfi válogatott megnyerte a bulgáriai B-csoportos Európa-bajnokságot, így visszakerült az első osztályba. Imre Vilmos csapata tehát teljesítette a kötelező feladatot, a NEKA játékosa, Borzas Uros bekerült a torna All Star csapatába.

BŐVEBBEN...
Új munkatársaink

Siti Beáta
„Egy edző bármit mond kívülről, az nem lesz annyira hatékony, mint amit egy játékos maga el akar érni, fontos, hogy motiválják magukat a gyerekek minden egyes edzésen, minden egyes meccsen.” – beszélt elvárásairól Siti Beáta.

BŐVEBBEN...

dr. Woth Péter
„Alapvetően a képzést tartom a legfontosabbnak, azt, hogy kiből milyen ember, milyen sportoló válik. Ha ezt jól csináljuk, akkor meglesz az eredmény, hiszen ha sok jó játékosunk van, az biztosan sikerre vezet.” – mondta el Dr. Woth Péter.

BŐVEBBEN...

Kopornyik Zsolt
„A játékosoknak meg kell neki adni bizonyos sarokpontokat, amikre figyelniük kell, és ez az edző dolga. Az iskolai nevelés mellett az edzői nevelés is lényeges. Szerencsére itt az akadémián erre van idő és lehetőség is.” – vallja Kopornyik Zsolt

BŐVEBBEN...
Színes hírek
Évnyitó az Akadémián
Az új kézilabdacsarnokban rendeztük meg ünnepélyes évnyitónkat.
BŐVEBBEN...
A szövetség elégedett az eredményekkel
Dr. Marczinka Zoltán szerint a NEKA egy életképes modell.
BŐVEBBEN...

Bírói vizsga
Sikeres alapfokú játékvezetői vizsgát tett két NEKA-játékos, Mistina Kitty és Kovács Kamilla.

BŐVEBBEN...
Továbbképzés helyszíne voltunk
A Nemzetközi Edzőképző Központ Balatonbogláron tartotta az edzők éves továbbképzését. 
BŐVEBBEN...
Olimpiai bajnok felkészülése a NEKA-n
Szász Emese nálunk készült az olimpiára. Olimpiai bajnok párbajtőrözőnk a fizikai felkészülés első hetében a NEKA létesítményét és eszközeit használta.
BŐVEBBEN...
facebook
facebook
YouTube
YouTube


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NEKA · Gaál Gaszton u. 58. · Balatonboglár, So 8630 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp