Copy

Päivitys 1.0.1

Grail Quest BETA palvelumme versio 1.0.1 julkaistiin viime viikolla. Tärkeimpinä päivityksinä seuraavat: 
- rekisteröintiä yksinkertaistettu
- pelaajien maksimi nousi 64 pelaajasta 128 pelaajaan
- uusia vaihtoehtoja turnausten luontiin
- uusia toiminnallisuuksia admineille
- yleisiä bugikorjauksia

Grail Quest yhteistyöhön Roarrin kanssa

Grail Quest on aloittanut yhteistyön suomalaisen striimajan ja Hearthstone -pelaajan Roarrin kanssa uuden Champions -ohjelma merkeissä. 

Champions -ohjelma on tarkoitettu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille pelaajille ja striimaajille.
Ohjelma voi tarkoittaa erilaisia asioita riippuen kenen kanssa tehdään, mutta perustarkoituksena on järjestää tapahtumia sekä auttaa striimaajaa kasvattamaan omaa kanavaansa esim. tarjoamalla palkintoja turnauksiin. Ensimmäinen tällainen turnaus ensi viikolla tulossa oleva Roarrment.
Lue lisää Champions -ohjelmasta

Pelaajaesittely: Roarr

1. Kuka olet?
Olen Jesse "Roarr" Kaila, 19, pian 20-vuotias nuorimies. Striimaaja, Twitch Partner ja semipro Hearthstonen pelaaja.

2. Mikä Hearthstonessa kiehtoo?
Hearthstone on mun ensimmäinen kosketus korttipeleihin, ja jäin siihen heti alussa koukkuun. Pelissä kiehtoo se, että vuoropohjaisen pelityylin takia peli ei vaadi täyttä keskittymistä siinä pärjäämiseen. Voi kuunnella musiikkia ja jutella striimin katsojien kanssa lähes koko ajan, toisin kuin esim. CS:GO:ssa.

3. Mitkä ovat tavoitteesi Hearthstonen suhteen?
Hearthstonen suhteen ei ole kummempia tavoitteita tällä hetkellä, pelaan mahdollisimman paljon turnauksia, yritän kiertää niin monet lanit suomessa kuin mahdollista ja tottakai pärjätä pelin omalla ladderilla. Nyt kun on aikaa, niin suurin panostus menee oman striimin kasvattamiseen ja kehittämiseen.

4. Mikä on Roarrment?
Roarrment on yhteisöturnaus, joka on tarkoitettu lähinnä mun striimin katsojille. Aloitin Roarrmentit ihan pienillä palkinnoilla yli vuosi sitten. Siitä se on pikkuhiljaa kasvanut turnaus turnaukselta isommaksi ja nyt ollaan tässä. Turnauksissa on aina ollut kaikentasoista porukkaa, jos mietityttää, että "kannattaakohan mun osallistua, kun en oo Legend 1 tason digitaalinen keräilykorttipelisankari", niin mun mielestä todellakin kannattaa. Se on usein silti hyvä kokemus.

Roarrment #4 The Comeback

Edellisestä Roarrmentista on jo reilu vuosi aikaa, joten nyt oli aika tulla takaisin. Roarrment #4 on yhteisöllinen Hearthstone turnaus ja se alkaa tämän viikon perjantaina 24.3. klo 18. Top 8 eteenpäin pelataan lauantaina 25.3. mistä alkaen pelit myös striimataan ja selostetaan osoitteessa www.twitch.tv/finroarr. Pelit selostaa Roarr ja Al3xh3i.

Pelit pelataan single elimination, conquest, best of 5, 1 ban -säännöillä. Tarkemmat säännöt voit lukea Google Docs -tiedostosta.

Palkinnot ovat tällä kertaa pelkkää SteelSeriesiä:
1. Steelseries Siberia V2 -headset
2. Rival-300 hiiri
3.-4. QCK -hiirimatto.

Ilmoittaudu Roarrmenttiin
Jaa Facebookiin
Tweettaa
Linkediniin
Kaverille
Facebook
Twitter
Turnauksiin!
Muut palvelut
Copyright © 2017 Grail Group, All rights reserved.


Haluatko pois listalta?
Peruuta kirjeen tilaus tästä.

Email Marketing Powered by Mailchimp