Copy
NEDERLAND RIJDT OP ZON EN WIND
Bekijk email in browser
Forward
Share
Tweet
Share

SAMEN GOED OP WEG

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Zo is er vanuit het Living Lab Smart Charging een wereldwijde primeur: de eerste Smart Charging Trend Monitor in Nederland èn de wereld. Het is een eerste aanzet tot het inzichtelijk maken hoe Nederland - via Smart Charging - de energietransitie vorm geeft. Maandelijks volgt een update die ontwikkelingen zichtbaar maakt. 

Verder staan de verkiezingen voor de deur. Om deze reden vond recent een politiek verkiezingsdebat plaats in Lombok over de kansen voor elektrisch vervoer in de komende kabinetsperiode en de rol van de elektrische auto in een duurzaam energiesysteem. Als Living Lab waren we hierbij te gast, en hebben we verschillende interviews gehouden over Smart Charging. Hierover in een latere nieuwsbrief meer. In deze nieuwsbrief geven we de ruimte aan twee boodschappen die voor ons allemaal van belang zijn: een fotoverslag en korte omschrijving van het debat met Tweede Kamerleden, en daarnaast het rapport van PwC en ElaadNL over de fiscale barrières voor Smart Charging

Verder verwelkomen we nieuwe partners, zoals de startup Social Charging, Cohere en Chargepoint, die onderdeel gaan uitmaken van het Living Lab Smart Charging. Op de website lees je de laatste ontwikkelingen, interviews, blogs van kenners, nieuws over projecten en partners. 

2017 wordt het jaar van de doorbraak van Smart Charging. Daar werken we samen aan. Iedereen vanuit een eigen belang, samen voor het gedeelde belang. 

Samen laten we Nederland rijden op zon en wind.

Het team van Living Lab Smart Charging

Rutger, Harm-Jan, Eric, Dennis, Lotte, Annabel en René 
Copyright © 2017 Living Lab Smart Charging, All rights reserved.

Ons mailadres: info@livinglabsmartcharging.nl 

U kunt hier uw voorkeuren updaten.

U ontvangt deze email omdat u eerder met ons heeft samen gewerkt in het kader van elektrisch rijden. Wanneer u deze email niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Living Lab Smart Charging · Utrechtseweg 310 · Arnhem, 6812 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp