Copy
Hoe word je 100  #21
Beste lezer,

Hoe word ik een supervetverbrander? 

Dat vroeg auteur Maaike de Vries zich af en ze schreef er een boek over. Doel: ze wil haar lichaamsvet als brandstof inzetten in plaats van het mee te nemen als ballast. En dat lukt haar goed. Ze onderzocht de relatie tussen overgewicht en stress, bewegen, kou en voeding. In haar boek beschrijft ze wat ze ontdekte en je krijgt direct tips mee om zelf mee aan de slag te gaan. Wil je ook een supervetverbrander worden?Dan kun je het boek hier bestellen
 

Twee tips


Hoe word je 100 vroeg Maaike de Vries om alvast een tipje van de sluier te geven over haar nieuwe boek. Lees hier twee tips om een supervetverbrander te worden:

Twee tips om meer vet te verliezen
 

Is gezond eten ingewikkeld?


Als je op internet gaat zoeken naar afvallen en diëten dan vind je ingewikkeldste adviezen. We vroegen arts William Cortvriendt wat gezond eten is. En het blijkt opvallend simpel. Cortvriendt pakt een stift en een bord en tekent overzichtelijk hoe je een bord vol kunt scheppen. Zie hier hoe je morgen een heerlijke en gezonde maaltijd hebt.

Bekijk het filmpje hier


Geniet van het mooie weer, tot over twee weken. Dan geeft William Cortvriendt antwoord op de vraag of peulvruchten gezond zijn en is er een interview met auteur Mikkel Hofstee.

Groet,

Team Hoe word je 100

 
© 2018 Hoe word je 100, All rechten voorbehouden.


Wil je aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt de instellingen aanpassen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp