Copy
Hoe word je 100 #16
Beste lezer,

Halverwege het tweede biertje vraag ik aan William wat hij hoopt dat er gebeurt met Lichter. Het kan alle kanten op. Wil hij 200.000 exemplaren verkopen? Of 400.000 lezers (dat iedereen het boek ook uitleent)? Wil hij dat mensen elkaar op gaan zoeken om samen hun overgewicht aan te pakken? Of hoopt hij dat het Voedingscentrum zijn adviezen overneemt?

Lees hier verder 

Het geheim van overgewicht


Hoe is het mogelijk dat meer dan de helft van de Nederlanders te zwaar is? Wat is de oorzaak? William Cortvriendt schreef er een column over voor HP de Tijd. In de column schrijft hij onder andere: 

Wetenschappers hebben ondertussen ontrafeld hoe dit heeft kunnen gebeuren. Het blijkt namelijk dat abnormaal hoge bloedsuikergehaltes en daarmee tot te hoge spiegels van het hormoon insuline de boosdoener zijn. Insuline is voor de regeling van ons lichaamsgewicht met afstand het belangrijkste hormoon en geeft onder meer het signaal af dat er meer vet moet worden opgeslagen.

De beste remedie is het wegnemen van de oorzaak.

Lees hier de column van William 

Lichter


Wil Rouwendal plaatste gisteren een bericht op de Hoe word je 100 Facebook pagina over Lichter. 

Ik ben 'm aan het lezen. Wist ik dit maar eerder. Ben ook meteen rigoureus begonnen met de voedingstips. Ik ben zo blij.....eindelijk het gevoel dat ik mijn juiste laatste strohalm te pakken heb na een zoektocht van 30 jaar😢
Heb je Lichter nog niet in huis (of in je praktijk)? 

Je kunt Lichter hier bestellen
 
Of je kunt op je gemak hoofdstuk 1 alvast lezen. Naar de preview
 
© 2018 Hoe word je 100, All rechten voorbehouden.


Wil je aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt de instellingen aanpassen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp