Copy
Hoe word je 100 #34
View this email in your browser
Beste lezer,

Dit is wel heel bijzonder. De moeder van William Cortvriendt wordt zaterdag 100 jaar. Dat is natuurlijk bijzonder omdat William Cortvriendt het boek schreef: Hoe word je 100. De bekende arts staat in zijn blog stil bij zijn moeder. En wat kun jij leren van deze fitte vrouw:

Mijn moeder wordt 100!

Nieuw boek


Nog meer goed nieuws. Samen met kinderboekenschrijfster Erna Sassen, heeft William Cortvriendt een nieuw boek geschreven: De gezondste opa van Nederland. Steeds meer jonge kinderen hebben last van overgewicht en zelfs diabetes type II en hoge bloeddruk.

Met dit boek hebben Sassen en Cortvriendt een mooie manier gevonden om kinderen en hun grootouders op speelse wijze wat over voeding bij te brengen. Interessante kost voor opa's, oma's en hun kleinkinderen. 

De gezondste opa van Europa

Niels Nijs


We kregen een bijzondere mail van Niels Nijs die twintig kilo is afgevallen en nu droomt van 10 kilometer hardlopen. Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg. 

Het verhaal van Niels Nijs

Nieuwe website

We hebben de website van Hoe word je 100 in een nieuw jasje gestoken. Kijk hier naar de nieuwe homepage.

In de volgende nieuwsbrief hebben we een bijzonder interview met cardiologe Janneke Wittekoek. Ze won de 'vrouw in de media-award' en maakt zich hard voor meer kennis van het vrouwenhart.

Groet,

Team Hoe word je 100
Copyright © 2019 Hoe word je 100, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp