Copy
Bekijk deze nieuwsbrief onlineWilliam Cortvriendt geeft op maandagavond 13 juni een lezing over Leefstijl & Kanker

De toegang is gratis

Tijd: Van 18.30 tot 21.00 uur.

Lolatie: De Kapel, Professor Bronkhorstlaan 10 in Bilthoven. Voor routebschrijving zie: dekapelbergenbosch.nl

Aanmelden via info@uitgeverijlucht.nl of de website.

William presenteert tijdens de lezing tevens zijn nieuwste boek: Het Handboek bij Kanker, over wat je zelf kan doen als je kanker hebt.

William Cortvriendt schreef -met behulp van een aantal prominente auteurs-  een vervolg op zijn eerdere boek Kankervrij (2020). In dat boek werd de wetenschappelijke basis gelegd voor het aanpassen van onze leefstijl. Het nieuwe boek Het handboek bij kanker biedt praktische handvatten. Want wat blijkt? 

Steeds meer kankerspecialisten zijn het erover eens dat een optimale behandeling van kanker slechts compleet is met een gerichte aanpak van je leefstijl. Steeds meer onderzoeken laten zien dat maatregelen zoals beïnvloeding van je stressniveau, de mate waarin we bewegen, de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en het gericht aanpakken van onderdelen van je voeding niet alleen de kwaliteit van leven bij kanker sterk kunnen verbeteren, maar ook je kans op overleving. En in sommige gevallen zelfs genezing.

In het boek staan bijdragen van Fabio D’AgataCarolien HovenierKoen de JongAline KruitBjarne Timonen en Ines Von Rosenstiel.

Je kan het boek hier direct bestellen

Naar aanleiding van zijn nieuwe boek hieronder twee eerdere -maar nog altijd actuele! -columns over leefstijl en kanker. Hier vind je een overzicht van nog meer informatie over dit thema.
 

Kijk naar leefstijl voor een effectievere kankerbehandeling

Een betere leefstijl speelt niet alleen een cruciale rol bij het voorkomen van kanker, maar kan ook de overlevingskans aanzienlijk vergroten als je de ziekte al hebt. Steeds meer onderzoek wijst dit uit.

Lees de column hier.

 


In gesprek met William Cortvriendt over zijn nieuwe boek Kankervrij


William Cortvriendt schreef een opzienbarend boek over de relatie tussen leefstijl en kanker, getiteld Kankervrij. Net als in de bestsellers 'Hoe word je 100?' en 'Lichter' pleit William voor een gezonde leefstijl.

Lees de column hier.
Hoe word je 100?
Hoe word je 100? op Facebook
Hoe word je 100? op Instagram
Hoe word je 100? op Twitter
Copyright © 2022 Hoe word je 100, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je instellingen aanpassen of wil je je uitschrijven?
Je kan hier je instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp