Copy
Hoe word je 100 #19

Beste lezer,

Ken je iemand met een te hoge bloeddruk? Dan heeft arts William Cortvriendt goed nieuws. De kans is namelijk groot dat met wat kleine aanpassingen de hoge bloeddruk weer zakt naar gezonde waarden. We interviewden Cortvriendt en vroegen hem wat iemand zelf kan doen bij een hoge bloeddruk. Zijn antwoord is helder. Lees en kijk hier: 

Wat kun je zelf doen om je bloeddruk te verlagen
 Video, waarom zou je willen afvallen?


Eerder schreven we al een artikel waarom afvallen (mede) het pakkie an van een arts is. Nu hebben we het in een video nog eens uitgelegd. Ook zie je een stukje van John, die door gezondere voeding nogal wat medicijnen minder hoeft te slikken. Beluister de video hier:

Waarom zou je willen afvallen?

Reactie van een lezer


We krijgen veel reacties via de website en Facebook. Meestal zijn dat vragen aan William Cortvriendt maar soms ook een dankwoord. Van onderstaande reactie werden we echt blij!


" Sedert anderhalve maand, direct na aanschaf van uw boek, ben ik begonnen met afvallen. Ik kocht daarbij meteen het kookboek 'Hoe Wordt Ik 100' en het afvallen is, in tegenstelling tot voorgaande keren, een feestje geworden. Ik kan oude spijkerbroeken weer aan, krijg die, te krappe, jas weer dicht en, belangrijker nog, mijn zelfbeeld wordt met de dag beter omdat ik zie dat ik eindelijk resultaat boek. Ik wil u dan ook, langs deze weg, enorm bedanken voor het delen van uw kennis en voor het feit dat ik, in die anderhalve maand, maar liefst 15 kg ben afgevallen! " 

Heerlijke (en goeie) gerechten


We krijgen vaak de vraag of we gerechten hebben met weinig koolhydraten. De komende weken gaan we dan ook aan de slag om meer gerechten te vinden die meehelpen om af te vallen en je hoge bloeddruk aan te pakken. Als je het kookboek van Cortvriendt en Prins van den Bergh nog niet kent, is dat ook een heerlijke aanrader. 

Hoe word je 100 kookboek


Hartelijke groet,

Team Hoe word je 100
 
© 2018 Hoe word je 100, All rechten voorbehouden.


Wil je aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt de instellingen aanpassen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp