Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online

Kankervrij

 Het nieuwe boek van arts en auteur William Cortvriendt heet Kankervrij

Gemiddeld krijgen vier op de tien Nederlanders en Belgen tijdens hun leven te horen dat ze kanker hebben. Dit risico wordt zelfs nog groter voor onze kinderen. De kans dat iemand in je directe familie wordt getroffen door kanker is bijna 100 procent. 

Kanker is inmiddels onze belangrijkste doodsoorzaak geworden. Terwijl we al decennialang horen dat kanker spoedig geen dodelijke maar een chronische ziekte zal worden, is de praktijk helaas vaak anders.

De bestsellerauteur van onder meer Hoe word je 100 en Lichter legt in Kankervrij uit wat kanker is en gaat op zoek naar de onderliggende oorzaken voor het ontstaan van deze ziekte.

Het boek biedt belangrijke handvatten voor wat je zelf kunt doen ter preventie en hoe je zelf je kansen op het overleven van kanker aanmerkelijk kunt verbeteren.

Je kan het boek hier bestellen (het verschijnt 17 september)

Nieuwe start Hoe word je 100


Zoals de oplettende lezer heeft gemerkt, is het een tijd geleden dat we een nieuwsbrief hebben gestuurd (!).

Het nieuwe boek van William Cortvriendt hebben wij aangegrepen om de website op te frissen en nieuwe columns van William toe te voegen.

Te beginnen met columns over zijn nieuwe boek Kankervrij. 
(zie de afbeelding hieronder)Ook zullen de gebruikelijke stukken van William over gezonde voeding, leefstijl en andere actuele thema's (zie hieronder) niet ontbreken. De recepten pakken we eveneens op. Kortom, veel nieuwe en relevante informatie die we bundelen onder de noemer de feiten over gezonde leefstijl. 

Naar de nieuwe website 

Tot over twee weken!

Het coronavirus zal ons leven voorgoed veranderen


 
door WILLIAM CORTVRIENDT


Voor veel mensen kwam de uitbraak van dit coronavirus als een donderslag bij heldere hemel. Maar deskundigen waarschuwen al jaren voor zo’n pandemie: veranderingen in onze leefstijl hebben een dergelijke plaag veel waarschijnlijker gemaakt. De gevolgen zullen we nog lang moeten dragen.

Lees het hier het artikel


Warme appel met walnoot


 
door PRINS VAN DEN BERGH


Bij appeltaart denk je aan huiselijkheid en gezelligheid. De geur van appeltaart schijnt zelfs te helpen bij de verkoop van een huis. Deze appel uit de oven is geen taart, maar wel een heerlijk dessert en de geur doet er niet voor onder!

Lees het hier het artikel

 

Hoe word je 100?
Hoe word je 100? op Facebook
Hoe word je 100? op Instagram
Hoe word je 100? op Twitter
Copyright © 2020 Hoe word je 100, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je instellingen aanpassen of wil je je uitschrijven?
Je kan hier je instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp