Copy
Bekijk deze nieuwsbrief online

Nieuwe column: De vele voordelen van vasten

 

 

Door WILLIAM CORTVRIENDT

2 november 2020 |  Het fenomeen periodiek vasten wint snel aan populariteit. Velen zeggen dat ze zich hierdoor gezonder voelen en helderder kunnen denken. De wetenschap toont opmerkelijk gunstige effecten, zoals gewichtsvermindering, omkering van diabetes type 2 en zelfs een effectievere behandeling van kanker.

Lees de column hier

Hoe word je 100? 


We grijpen de komende tijd terug op enkele eerder verschenen -maar niet minder actuele-  columns van William die nog niet eerder op de website gepubliceerd waren. Wil je weten hoe je gezond oud wordt en wat je er zelf aan kunt doen? Dan zit je hier goed! 
Gezond light: het ongezondste voedingsadvies ooit

In 1977 kwamen Westerse overheden met het advies vooral geen vet voedsel meer te eten. Het was de geboorte van halfvolle melk en lightproducten. Achteraf bezien een rampzalig besluit... Lees de hele column.

 Dik zijn is nog veel dodelijker dan u al dacht

Diabetes, hartaanvallen, beroerten, kanker, orgaanschade, en ga zo maar door – de lijst levensbedreigende aandoeningen die het gevolg zijn van overgewicht liegt er niet om. En hoe corpulenter iemand is, hoe lager de levensverwachting. Lees de hele column hier.

Recept: Tomaten-crèmesoep


 
door PRINS VAN DEN BERGH


Soep is de ideale manier om veel groente binnen te krijgen en je warm en verzadigd te voelen. Dit is een klassieke soep en van veel mensen de favoriet.

Bekijk het recept hier

Filmpjes over 'Kankervrij'


We hebben het vraaggesprek dat Koen en Jong en William Cortvriendt kort geleden voerden, opgedeeld in kleine onderwerpen zodat je er snel en handig doorheen kan zappen. Handig. Hou ook facebook in de gaten voor de laatste filmpjes.  

Bekijk hier alle filmpje over Kankervrij


Tot over twee weken!


Team Hoe word je 100
Hoe word je 100?
Hoe word je 100? op Facebook
Hoe word je 100? op Instagram
Hoe word je 100? op Twitter
Copyright © 2020 Hoe word je 100, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je instellingen aanpassen of wil je je uitschrijven?
Je kan hier je instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp