Copy
View this email in your browser
Nummer 2, maart 2018

Maraboe is de digitale nieuwsbrief van Stichting Mara. Hiermee blijf je op de hoogte van ons werk en informeren we je over activiteiten die wij de moeite waard vinden. De nieuwsbrief is voor zowel organisaties als vrijwilligers en komt ongeveer zes keer per jaar uit. Kopij voor de Maraboe kun je per mail sturen naar maraboe@maraprojecten.nl.

KOPPELINGSMIDDAG NEW@HOME
ROTTERDAM – De maanden januari en februari stonden bij New@Home in het teken van de werving en training van de maatjes. Inmiddels hebben de de eerstejaars studenten Social Work kennisgemaakt met de jonge nieuwkomers en weten zij met wie ze de rest van het schooljaar wekelijks op pad gaan.
LEES MEER >
ZORGZAAM UIT OVERTUIGING
DEN HAAG – Het Haagse Platform ‘Zorgzaam uit overtuiging’ organiseerde een inspirerende informatie- en ontmoetingsavond 12 februari j.l. waar verschillende religieuze, levensbeschouwelijke en maatschappelijke organisaties kennis en ervaringen deelden, met als doel de zorg voor en ondersteuning van kwetsbare inwoners in Den Haag nog beter te kunnen maken. 
LEES MEER >
GEZOCHT: COÖRDINATOR KOOKCLUB OPSTAP

DEN HAAG - Voor ons project OPstap, dat zich inzet voor dak- en thuisloze jongeren, zijn we per direct op zoek naar een (vrijwillige) coördinator voor de kookclub op dinsdagmiddag/avond. 

LEES MEER >
EIGEN WEBSITE EN APP WELKOM ONTHAAL
ROTTERDAM - Heb je de eigen website van het project Welkom Onthaal al gezien? En er is zelfs een eigen app! Zo wordt een vluchteling of statushouder ondersteunen wel heel makkelijk!
LEES MEER >
M25 DEN HAAG OP BEZOEK BIJ EXODUS
DEN HAAG – Op zondag 18 februari j.l. gingen de jongeren van M25 op bezoek bij het Exodushuis voor ex-gedetineerden in Den Haag. Ze hebben gepraat, gekookt en gegeten met een aantal bewoners, en een begeleider vanuit Exodus. Zowel voor de jongeren als de bewoners van Exodus een fijne dag om op terug te kijken!
LEES MEER >
AGENDA

ZONDAG 11 MAART 2018
Internationale vrouwendag bij Casa Tiberias 
Stichting Casa Tibérias organiseert een feestelijke bijeenkomst met discussie, theater en zang in het kader van Internationale Vrouwendag. Thema: ‘Emancipatie’. 

Wanneer: Zondag 11 maart 2018 van 14.00-17.30 uur
Waar: Westervolkshuis, Spartastraat 1 in Rotterdam
LEES VERDER >

ZONDAG 11 MAART 2018
Internationale vrouwendag in Den Haag
Mara verzorgt een interreligieuze workshop "Zingen over de Bronnen van Kracht" tijden de Viering van Internationale Vrouwendag in Den Haag.

Wanneer: zondag 11 maart, vanaf 11.00 uur, de workshops beginnen om 13.30 uur
Waar: World Forum Den Haag, Churchillplein 10, Den Haag
LEES VERDER >

MAANDAG 12 MAART 2018
VERKIEZINGSDEBAT DEN HAAG 
Mara, Stichting Present en Kariboe Bibi organiseren een verkiezingsdebat tussen internationale kerken en diverse Haagse gemeenteraadskandidaten. Ga het gesprek aan over thema's als onderwijs, arbeid en participatie!

Wanneer: inloop vanaf 19.00 uur, debat van 19.30-21.30 uur
Waar: De Oase, Van Meursstraat 1, Den Haag

MAANDAG 12 MAART 2018
KLEURRIJK GESPREK
Veelkleurige Religies Rotterdam nodigt je van harte uit voor dit Veelkleurige Gesprek met als thema ‘De verbindende kracht van Liefde’. De toegang is gratis.

Wanneer: maandag 12 maart, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Waar: Brahma Kumaris Spirituele Academie, Lisplein 17, Rotterdam

WOENSDAG 14 MAART 2018
WARM ROTTERDAM  
Rotterdam is mooi, maar wel zo ongeveer de armste stad van Nederland. De bestrijding van armoede en sociale uitsluiting moet daarom de komende vier jaar topprioriteit worden van het gemeentelijk beleid: Wij moeten met elkaar van ARM naar WARM.

Wanneer: woensdag 14 maart, 19:30 uur
Waar: Pauluskerk, Mauritsweg 20, Rotterdam
LEES VERDER >

ZATERDAG 7 APRIL 2018
SPIRITUELE MARATHON ROTTERDAM
4,2 kilometer samen (hard)lopen in verbondenheid met, nieuwsgierigheid naar en respect voor elkaars levensbeschouwelijke overtuiging? Motto van dit jaar is: "Met elkaar, voor elkaar”.

Wanneer: zaterdag 7 april
Waar: Rotterdam (Precieze locatie en aanvangstijd volgen nog)
LEES VERDER >

DINSDAG 10 APRIL 2018
ROTTERDAM UNITED
Netwerkdiner voor Rotterdamse leidinggevenden van kerken en christelijke organisaties.Thema: Waar doe je het eigenlijk voor?

Wanneer: dinsdag 10 april 2018, 18.00- 22.00 uur
Waar: Kom & Zie, Boezemweg 166, Rotterdam
LEES VERDER >

Copyright © 2018 Stichting Mara, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp