Copy
View this email in your browser
Nummer 7, december 2018

Maraboe is de digitale nieuwsbrief van Stichting Mara. Hiermee blijf je op de hoogte van ons werk en informeren we je over activiteiten die wij de moeite waard vinden. De nieuwsbrief is voor zowel organisaties als vrijwilligers en komt ongeveer zes keer per jaar uit. Kopij voor de Maraboe kun je per mail sturen naar maraboe@maraprojecten.nl.

NIEUWE MEDEWERKSTER OPSTAP DEN HAAG

DEN HAAG - We hebben een nieuwe collega bij Mara: Hester Talsma. Zij is de nieuwe projectleider van OPstap Den Haag.
LEES MEER >
BIJEENKOMST 'VOOR-KOMEN PSYCHISCHE KLACHTEN'

DEN HAAG - Op 15 november hebben deelnemers aan de Maatschappelijke Kerk bijeenkomst inspiratie opgedaan om het thema ‘psychische klachten/ taboes’ in hun kerk te agenderen. 
LEES MEER >
TERUG- EN VOORUITBLIK OPSTAP ROTTERDAM
ROTTERDAM - OPstap Rotterdam heeft sinds een paar weken een nieuwe lunchplek in het Wijkpastoraat oude Noorden. Het is een erg gezellige en knusse plek waar zij eens in de twee weken met veel plezier samen koken en lunchen. Daarnaast hebben zij verschillende andere leuke activiteiten gedaan.
LEES MEER >
DIALOOG IN HET OUDE NOORDEN

ROTTERDAM - Zaterdag 24 november stond het Oude Noorden in het teken van de dialoog. Meer dan 40 buurtbewoners van verschillende culturele achtergronden gingen met elkaar in gesprek.
LEES MEER >
BEWONERS ASIEL-ZOEKERSCENTRUM AAN DE SLAG!

ROTTERDAM - Via het programma ‘Aan de Slag’ worden bewoners van het asielzoekerscentrum in Beverwaard geactiveerd om vrijwilligerswerk te doen in Rotterdam.
LEES MEER >
2 DECEMBER: DE 154STE WAKE!

ROTTERDAM - Al ruim tien jaar houdt een groep Rotterdammers elke maand een wake voor het detentiecentrum Zestienhoven. U wordt van harte uitgenodigd om aan te sluiten.
LEES MEER >
ZES JONGERENTEAMS IN ACTIE VIA THE CHALLENGE
ROTTERDAM - Zes teams van jongeren hebben zich samen met hun coach de afgelopen periode ingezet via het project The Challenge voor verschillende mensen in kwetsbare posities.
LEES MEER >
KERSTBIJEENKOMST OPSTAP DEN HAAG

DEN HAAG - Wat kunnen we terugkijken op een geslaagd kerstdiner! Jongeren, vrijwilligers en een paar extra bezoekers hebben genoten van een heerlijk drie gangen diner. Tussen de gangen door werd (soms heel fanatiek) bingo gespeeld. Een super leuk gezelschap waarbij veel werd lachen, maar ook serieuze gesprekken ontstonden. 
LEES MEER >
REISBUREAU VOOR MINIMA ZOEKT NIEUWE 'REISLEIDER'

ROTTERDAM - Rita’s Reisbureau organiseert vakanties voor mensen met een krappe beurs. Zij zoekt een nieuwe (onbezoldigd) directeur.
LEES MEER >
ACTIE JASSEN VOOR DAKLOZEN

DEN HAAG - Daklozen kunnen in deze tijden wel een extra laagje kleding gebruiken. In Den Haag kan je ongebruikte warme kleding naar het Stadsklooster brengen.
LEES MEER >
AGENDA

DONDERDAG 27 DECEMBER T/M DONDERDAG 4 JANUARI 2019
Kerststallen in het stadsklooster

DEN HAAG - De week na Kerst opent het Stadsklooster haar deuren voor bezoekers die de kerststallen willen bewonderen. Om 14.30 uur vertelt broeder Frans het Kerstverhaal, waarna iedereen langs de kerststallen kan wandelen.

Waar: Stadsklooster, Westeinde 101, Den Haag
Wanneer: 27 december t/m 4 januari van 13.00-16.00 uur

LEES VERDER >

ZONDAG 6 JANUARI 2019
Wake bij Detentiecentrum Rotterdam

ROTTERDAM - Elke eerste zondag ben je van harte welkom om samen met ons d.m.v. liederen, gedichten, gebeden en verhalen uitdrukking te geven aan je schaamte en onvrede over het Nederlandse vreemdelingenbeleid.

Waar: Detentiecentrum bij vliegveld Zestienhoven, Portelabaan 7, Rotterdam
Wanneer: zondag 6 december van 16.00 - 17.00 uur

LEES VERDER >

DONDERDAG 10 JANUARI 2019
Nieuwjaarsreceptie Stichting Mara

ROTTERDAM - Bestuursleden en medewerkers van Mara nodigen je van harte uit om elkaar te ontmoeten en het goede te wensen tijdens onze nieuwjaarsreceptie.

Waar: Citykerk Het Steiger, 1e Nieuwstraathof 2, Rotterdam
Wanneer: donderdag 10 januari 2019 van 16.00 - 18.00 uur

LEES VERDER >

ZATERDAG 12 JANUARI 2019
'New Year's Lunch' voor jonge moeders

ROTTERDAM -  Ben jij een jonge moeder (of zwanger) en vind je het leuk om andere jonge moeders te ontmoeten? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de 'New Year’s Lunch’! Meld je snel aan! Er is plek voor 25 personen! VOL=VOL.

Waar: Wijkpastoraat Oude Noorden, Zwaanshals 287, Rotterdam
Wanneer: zaterdag 12 januari 2019 van 11.00 - 14.00 uur

LEES VERDER >

Copyright © 2018 Stichting Mara, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp