Copy
View this email in your browser
Nummer 3, mei 2018

Maraboe is de digitale nieuwsbrief van Stichting Mara. Hiermee blijf je op de hoogte van ons werk en informeren we je over activiteiten die wij de moeite waard vinden. De nieuwsbrief is voor zowel organisaties als vrijwilligers en komt ongeveer zes keer per jaar uit. Kopij voor de Maraboe kun je per mail sturen naar maraboe@maraprojecten.nl.

SAMUEL EKPO STELT ZICH VOOR

DEN HAAG – Sinds 1 maart is Samuel Ekpo werkzaam bij Mara. Hij is actief in het programma 'Ondersteuning van migranten' als projectmedewerker HUB. Wij wensen hem veel succes en werkplezier bij Mara!
LEES MEER >
OPVOEDING EN LEVEN TUSSEN TWEE CULTUREN

DEN HAAG - Donderdag 12 april was er voor de tweede keer dit jaar een Maatschappelijke Kerk bijeenkomst over Opvoeding tussen verschillende culturen.
LEES MEER >
DIALOOGTENT IN HILLESLUIS OP 2 JUNI A.S.

ROTTERDAM - Op zaterdag 2 juni wordt voor de derde keer een Dialoogtent georganiseerd in Rotterdam Hillesluis. De bijeenkomst vindt plaats in de derde week van de Ramadan en naast de vele boeiende mogelijkheden voor dialoog en wederzijds ontmoeten, is elke bezoeker ook uitgenodigd voor een feestelijke Iftarmaaltijd.
LEES MEER >
KENNISMAKING MET OPSTAP DEN HAAG

DEN HAAG - Dankzij een aantal medewerkers van Aegon konden de meiden van OPstap genieten van een high tea. Daarnaast is OPstap Den Haag extra onder de aandacht gebracht bij diverse opvanglocaties in Den Haag.
LEES MEER >
MARAMAMA'S

ROTTERDAM - Mara is net gestart met een gloednieuw maatjesproject voor jonge moeders in Rotterdam: MaraMama’s!
LEES MEER >
CURSUS 'COACH AAN DE KEUKENTAFEL'

ROTTERDAM - Het project Coach aan de Keukentafel is van start gegaan. Eind april zijn zeven mensen getraind om als vrijwillige coach mensen te ondersteunen die een WMO-aanvraag willen doen.
LEES MEER >
SCHAAPSCHEERDERSFEEST MOC
DEN HAAG - 25 April werden in de Schildershoeve de schapen van hun dikke vacht ontdaan. De organisaties rond het Teniersplantsoen grepen die gelegenheid aan om kinderen en ouders een gezellige middag te bezorgen.
LEES MEER >
MOOIE ONTMOETINGEN BIJ HEALTHY LIVING

ROTTERDAM - Onlangs heeft weer een succesvolle editie van Healthy Living plaatsgevonden. Healthy Living is de plek waar mensen met een migratieachtergrond die leven met hiv, samenkomen.
LEES MEER >
HELEEN JOZIASSE ONDERSCHEIDEN MET EAGLE AWARD

DEN HAAG - Collega Heleen Joziasse is onlangs onderscheiden met de IGOE Eagle award voor haar inzet voor en ondersteuning van internationale en migrantenkerken in Den Haag.
LEES MEER >
AGENDA

ZONDAG 20 MEI 2018
Aids Memorial Day 
Deze zondag staan we stil bij de mensen die we hebben verloren aan aids. Karlijn Bunnig van Mara interviewt twee solidaire vrouwen, afgewisseld met samenzang en de traditionele kaarsjesceremonie.

Wanneer: zondag 20 mei 2018 van 15.00 - 18.00 uur
Waar: Humanitas, Pieter de Hoochweg 110, Rotterdam

LEES VERDER >

ZATERDAG 26 MEI 2018
Werkconferentie 'Positief opvoeden en third cultural kids'
Deze werkconferentie is voor leden van Internationale en Migranten Kerken en wordt georganiseerd n.a.v. twee Maatschappelijke Kerk bijeenkomsten over opvoeding en leven tussen twee culturen.

Wanneer: zaterdag 26 mei van 12.30 - 18.00 uur
Waar: PEP, Riviervismarkt 2, Den Haag

LEES VERDER >

ZATERDAG 2 JUNI 2018
Dialoogtent in Hellesluis 
De bijeenkomst in de dialoogtent vindt plaats in de derde week van de Ramadan. Naast de vele boeiende mogelijkheden voor dialoog en wederzijds ontmoeten, is elke bezoeker ook uitgenodigd voor een feestelijke Iftarmaaltijd.

Wanneer: zaterdag 2 juni, aanvang 19.00 uur, aansluitend om 22.00 een Iftarmaaltijd
Waar: Brabantseplein, Rotterdam

LEES VERDER >

ZONDAG 3 JUNI 2018
Wake bij Detentiecentrum Rotterdam
Iedere eerste zondag van de maand is er een wake bij het Detentiecentrum Rotterdam.

Wanneer: zondag 3 juni 2018 van 16.00-17.00 uur
Waar: Detentiecentrum bij vliegveld Zestienhoven, Portelabaan 7, Rotterdam

LEES VERDER >

Copyright © 2018 Stichting Mara, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp