Copy
Sticla și provocările arhitecturale și structurale la INGLASS
 
Conferința INGLASS a reunit, pe 17 iunie, la Bucuresti, experți și specialiști ai sticlei din România, într-un eveniment unicat, dedicat elitei profesioniștilor din domeniu.
In premieră, prin intermediul platformei de comunicare SHARE Architects, arhitecți, ingineri proiectanți de fațade, ingineri structurali și producători de sticlă s-au întâlnit, în cadrul INGLASS, pentru a prezenta și a dezbate pe studii de caz privind utilizări arhitecturale și structurale ale sticlei în proiecte de referință, construite recent, în România.
Punctăm principalele repere ale conferinței în acest articol.Citește aici.
Vă invităm să vizionați înregistrarea conferinței INGLASS pe platforma learn.share-architects.com.
Sponsori INGLASS
Partener


share architects community

INGLASS este primul eveniment profesional șI de networking al comunității specialiștilor în sticlă, din cadrul comunității lărgite SHARE Architects.Bucuria reîntâlnirii, după o lungă perioadă în care reuniunile fizice nu au fost posibile, a fost impărtășită de toți invitații și cred că, evenimentul în sine, prin conținut și oportunități, a dat impulsul necesar rețelei de afaceri și contacte din acest domeniu.
Vom continua cu întâlniri ale specialiștilor din domeniile: arhitectura spitalelor, arhitectura industrială, arhitectura comercială, a aeroporturilor și infrastructurii sportive și arhitectura ospitalității, culminând, pe 4 noiembrie, cu evenimentul de referință al comunității arhitecturale, Forumul Internațional de Arhitectură SHARE Bucharest 2021.

Florin Mindirigiu, fondator SHARE Architects
Susținător al comunității SHARE Architects
Intră în rețeaua profesioniștilor din arhitectură - SHARE Architects
Comunitatea este deschisă arhitecților și inginerilor din România și Albania, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Cyprus, Czech Republic, Greece, Hungary, Italy, Kosovo, North Macedonia, Poland, Republic of Moldavia, Slovakia, Slovenia, Serbia.
Inregistrează-te în comunitate și beneficiază de avantajele platformei dedicate exclusiv membrilor https://membership.share-architects.com/share

Facebook
LinkedIn
YouTube
Instagram
Flickr
CONFERENCES   AWARDS   COMMUNITIES   PUBLISHING
ALBANIA   BULGARIA   BOSNIA - HERZEGOVINA   CYPRUS   CHECZ REPUBLIC   GREECE   HUNGARY   ITALY   MONTENEGRO   NORTH MACEDONIA
POLAND   REPUBLIC OF MOLDOVA   SLOVAKIA   SLOVENIA   SERBIA   ROMANIA
powered by
Copyright © 2021
ABPLUS EVENTS SRL, All rights reserved.