Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo lezer,

Het is alweer november. Wat een reuring op het wereldtoneel, ik ga het niet allemaal opnoemen. Liever vertel ik dat we op de Kei hard aan het werk zijn prachtige nieuwe dingen te ontwikkelen. Het "wij-gevoel" krijgt steeds meer vorm.
In deze nieuwsbrief weer een inkijkje in wat er allemaal gebeurt.
LAATSTE NIEUWS
De ruimte van dagbesteding NoaLies heeft nieuwe tafels en stoelen. De foto in de kop van de nieuwsbrief laat zien hoe mooi het er nu uitziet.

Lekkere geuren in De Kei

Elke maandagochtend worden er koekjes gebakken in de grote keuken. De koektrommels worden gevuld, de ervaring is ondertussen dat ze ook snel weer leeg zijn. Vaste bakkers zijn Wilma Aalderink en Chris Meeuwissen en af en toe helpt iemand anders een handje. Natuurlijk kunnen er meer mensen aanhaken. Wel zo gezellig!

Apetito Proeverij

Welzijn Steenderen en Apetito nodigt u van harte uit voor de gratis Apetito Proeverij.

U maakt dan kennis met de lekkere en gezonde maaltijden van maaltijdservice Apetito. Er is een ruime keuze aan (dieet)maaltijden en voor- en nagerechten.

Kom en proef!
Wel even opgeven.
Dit kan tot uiterlijk 13 november
Aanmeldformulieren worden huis aan huis in de Contact verspreid, ook is het mogelijk je via contact@welzijnsteenderen.nl of via 0575 450029 op te geven.

Sint zoektocht door De Kei

Op 21 november is er een alternatief voor de intocht, een zoektocht naar de Sint door de Kei. De Pieten zitten binnen en halen allerlei gekkigheid uit en hebben opdrachtjes voor de kinderen. Ook Sint is natuurlijk aanwezig en zal voor de kinderen een woordje hebben.
Bekijk het bericht op facebook
 

Schilderen sint op 30 november

Op dinsdagmiddag 30 november zal het jaarlijkse schilderen van het portret van Sinterklaas weer plaatsvinden.
Om 14.30 uur of om 16.00 uur worden de kinderen (van groep 1 t/m 4) verwacht in de Kei. Dan kunnen ze onder begeleiding kwast, penseel en doek ter hand nemen om de Sinterklaas voor op het witte doek vast te leggen.
Wel even een ticket boeken! Dat kan hier

Interview Rob Gosselink

Het interview met Rob is te lezen in op de website. Het is elke keer weer leuk om iemand beter te leren kennen.

Lees hier verder

Dansen met kleuters

De afgelopen weken is er weer gedanst met kinderen van De Pannevogel. Wat was het leuk! De mensen van NoaLies en de 3e keer ook wat andere mensen die meededen hebben genoten. Docente Maxime Kroot, die via Amphion Cultuurbedrijf de lessen kwam geven, heeft er weer een feestje van gemaakt.
 

Zing-In start zeer geslaagd

Vrijdag 22 oktober was de aftrap van Zing-In; de zanginloop elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur.
Anne-Mieke van Vliet hield een korte inleiding en daarna werd er onder begeleiding van zangdocent Carina Numan een uur lang voluit gezongen. (Carina komt drie keer vanuit het Amphion Cultuurbedrijf, 19 november is de 2e keer dat zij lesgeeft.)
Allerlei liedjes, zowel Nederlandse als Engelse, kwamen voorbij. Sommigen durfden zelfs een 2e stem ertegenaan te zingen.
Alles bij elkaar was het een erg leuke start en we hopen dat dit elke vrijdagmiddag mensen op de been brengt.
Heerlijk samen het weekend tegemoet zingen.
Noot: vanaf 12 november wordt de QR-code gescand, omdat het zingen in koorverband betreft. De Kei in het algemeen heeft geen QR-plicht.

Vertel het door!

We willen Kids Steenderen graag opnieuw op de kaart zetten en zoeken daarvoor een aantal mensen die dit vorm willen geven. Er is een poster gemaakt en ook via de nieuwsbrief van De Pannevogel wordt deze oproep gedaan. Jasper gaat ook rechtstreeks ouders aanspreken bij school. Hopelijk levert het een leuke club mensen op die zich wil inzetten om alle kinderen de kans te geven kennis te maken met allerlei activiteiten op gebied van sport, kunst, cultuur en creativiteit.
Dus weet je iemand die deze kar wil helpen trekken?
Lees hier verder

Houtbewerkers gezocht!

Houtclub "Creatief met hout" zoekt nieuwe deelnemers om een fantastische hobby met heerlijk materiaal te komen uitoefenen.
Elke woensdagochtend, van 9.30 uur tot 12.00 uur, zijn ze lekker bezig op De Kei. Rob Gosselink geeft aanwijzingen over vormgeving en techniek.
Meld je aan!
Dit kan op vele manieren; binnenlopen op de Kei, even bellen op 0575 450029 of stuur een mail naar info@dekeisteenderen.nl.

Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren dan ben je van harte welkom om het contact formulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.

Lees verder op onze website >>
 
CONTACT FORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2021 De Kei Steenderen, All rights reserved.