Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo lezer,

En dan is het herfst. Even slikken, de zomer alweer voorbij. Gelukkig is er ook binnen van alles te beleven, zeker op De Kei. Het begint te bruisen. Vol enthousiasme  zijn we aan het kijken hoe we activiteiten zoals het BabyCafé, de Zing-In, Dansen met kleuters en schilderlessen kunnen invullen. Nu nog wachten op jullie inbreng, vertel het ons.
Ook dit keer dus weer een nieuwsbrief vol nieuwtjes én verslag van een zeer geslaagde burendag.
 
LAATSTE NIEUWS
  • Aanstaande donderdag 7 oktober om 20.00 uur is er weer een Commissie voor iedereen in De Kei. Iedereen is welkom om over nieuwe ideeën te praten.
  • Wist u dat we iedere maandagochtend proberen te bakken voor de rest van de week? Meehelpen? Kom aan!

Yoga-Freedom weer live

Yoga-Freedom geeft weer les op De Kei. Na een tijd online les te hebben gegeven, heeft Elly Klompenhouwer haar yogalessen op De Kei weer opgestart. Je bent van harte welkom om eens mee te komen doen!

Link naar de kalender op de website

Start BabyCafé

Vanaf 15 oktober is er elke 3e vrijdagochtend van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur een inloopmogelijkheid voor iedereen die voor jonge kinderen zorgt. Dit kunnen ouders zijn, maar ook opa’s en oma’s of verzorgers. Kom dus lekker samen met je kind naar De Kei.
 
Lees verder
 

Zo'n zin in de Zing-In

Wat een lol hebben ze al gehad op vrijdagmiddag; lekker zingen waar je zin in hebt. Anne-Mieke, Martje en Erika vonden dit zo leuk, dat ze er een inloop van willen maken.
 
Zing je een keer mee? Lees dan verder

Kom gauw kijken!

Kom kijken naar de schilderijen van Harry Hofman en Gerda Wisselink, ze hangen er nog tot eind oktober!

Lees verder

Samenwerking Welzijn en Present


Op 30 oktober worden er in Steenderen tuinen opgeknapt in het kader van het project van Present: Sociaal Groen, voor mensen die dat om de een of andere reden niet zelf voor elkaar krijgen. Natuurlijk kunnen we hier nog vrijwilligers bij gebruiken.

Lees hier verder
 

Burendag samen met grote buur De Kei


Op zaterdag 25 september heeft een aantal vrijwilligers van De Kei buurten bezocht die op Burendag actief waren.
Met de versierde bakfiets vol koffie en koek hebben zij deze buurten in het zonnetje gezet. Jasper Geurts, de sociaal cultureel werker van De Kei, hield een toespraakje over het belang van verbinding in de buurt.
En als klap op de vuurpijl kreeg elke buurt een bord met “Wat een kei van een buurt” uitgereikt. Er werd een stickertje met “goedgekeurd 2021” op geplakt, dus volgend jaar is er een grote kans op een vervolg.
Het was een geslaagde dag met veel nieuwe contacten en een hoop gezelligheid. De foto's van alle buurten kun je hier vinden.

Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren dan ben je van harte welkom om het contact formulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.
 
CONTACT FORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2021 De Kei Steenderen, All rights reserved.