Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo <<Voornaam>>,

We hebben weer een leuke nieuwsbrief voor jullie gemaakt met een aantal nieuwtjes en natuurlijk weer een interview met een Kei-er. 
Buiten lijkt het voorjaar aangebroken en net als de vogels staan wij te trappelen om leuke dingen te gaan doen ;). We hopen dat we elkaar gauw weer mogen ontmoeten.
 
LAATSTE NIEUWS
Joop Rutten neemt afscheid van het bestuur. Op 22 maart is zijn laatste bestuursvergadering. Vanuit deze kant willen we Joop alvast hartelijk bedanken voor al zijn gedane werk voor Welzijn Steenderen. Lees hier nogmaals het interview met Joop van december 2020.
 

Bloggen en vloggen

Om de jongeren met elkaar en met Steenderen in verbinding te laten blijven, hebben we een plan bedacht en Pleun Steintjes mag het uitvoeren!

Lees verder...
 
 
 
 
 

KEIVERHAAL - Interview

Annie Reintjes verteld over hoe ze bij De Kei betrokken is geraakt en er steeds vaker komt.

Lees verder ...
 
 
 

Yoga in tijden van corona

KeiYoga door YogaFreedom is meer dan een uurtje wekelijkse Yoga in de Kei. Het afgelopen jaar heeft iedereen noodgedwongen haar eigen yogamatje thuis uitgerold en volgen we de yogales online. Iedereen mag zo vaak meedoen als ze wil. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt.
Bij mooi weer en voldoende animo zullen er ook lessen in de buitenlucht plaatsvinden.
 
Het woord Yoga betekent juk, wat verbinding betekent. Elke week ontmoeten we elkaar via al die kleine schermpjes op 't grote scherm. Even dat uurtje voor jezelf waarin je kracht, souplesse, rust en verbinding met lichaam, hart en hoofd ervaart. Maar vooral ook verbindend met elkaar, zodat er daadwerkelijk een groep mensen zit die deelt en ervaart. Een groep die elkaar steunt en samengroeit. KeiGoed!!! 
KeiGoede KeiYoga door YogaFreedom
Informatie: 06-34490700 of ellyyogafreedom@gmail.com.
 
 
 
 

Bestuur Welzijn

Jos Lohuis heeft inmiddels naar tevredenheid de taken van penningmeester opgepakt. René van Eijden wordt op dit moment ingewerkt door Joop Rutten en zal de secretariële taken de komende jaren gaan uitvoeren.
 
 

Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren dan ben je van harte welkom om het contact formulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.

Lees verder op onze website >>
 
CONTACT FORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2021 De Kei Steenderen, All rights reserved.