Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo <<Voornaam>>,

De eerste nieuwsbrief van De Kei Steenderen. Het heeft even geduurd voordat hij er kwam, net als de opening van De Kei. Alles op zijn tijd. Mocht je de digitale Open Dagen nog niet gezien hebben dan kan je ze via onderstaande knop bekijken.
Daarnaast hebben we een aantal berichten voor jullie in deze nieuwsbrief gezet die we de afgelopen tijd hebben gedeeld. Lees ze allemaal op je gemak!
 
EVEN BINNEN KIJKEN
LAATSTE NIEUWS

Gisteravond 3 november was er weer een persconferentie over de Covid-19 maatregelen. Ook buurthuizen moeten 14 dagen op slot. Zo ook de Kei. We hadden net een inloop in de Kei georganiseerd voor een kopje koffie of een luisterend 's ochtends van 10 tot 12 uur en 's middags van 14 tot 16 uur. Zoals het er nu naar uit ziet zal de inloop wel weer plaatsvinden vanaf 19 november. We zien u dan graag!
 

Afsluiting van de bouw

Op 10 oktober is de verbouwing van De Kei officieel afgesloten met het aanbieden en leggen van een heuse kei door de vrijwilligers van de bouw.

Bekijk meerdere berichten op onze website >>

Dagbeleving NoaLies

Dagbeleving NoaLies heeft haar aanwezigheid op De Kei opnieuw met een dag uitgebreid. Mensen kunnen daar nu terecht op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na indicatiestelling door het Sociaal Team.
 

Bestuur Welzijn

Toegetreden zijn Jos Lohuis en René van Eijden. Zij zijn al begonnen met hun werkzaamheden binnen het bestuur. Welke functies zij zullen vervullen zal de komende maanden uitwijzen.

Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren je bent van harte welkom om het contact formulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.

Lees verder op onze website >>
 
CONTACT FORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2020 De Kei Steenderen, All rights reserved.