Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo lezer,

De nieuwsbrief van juni; net de langste dag gehad, maar de zomer moet nog komen. Een heerlijk vooruitzicht. Op De Kei begint het stof wat neer te dwarrelen na het vertrek van Geert  en de komst van Rinse. We hebben een heerlijke avond gehad waarin alle vrijwilligers even in het zonnetje gezet zijn. Of je nu veel doet of weinig; iedereen is even belangrijk. In deze nieuwsbrief 2 cursussen waar je je voor aan kunt melden en lees ook even het interview met één van onze jongste vrijwilligers, Isa Luimes. Wat trekken we toch leuke mensen aan!
LAATSTE NIEUWS
Bijna alle activiteiten gaan gewoon door in de zomer, kijk in de agenda op de website om te zien wat er allemaal te doen is.

Eerste hulp aan kids

Naar aanleiding van de informatieavond afgelopen mei is er besloten dinsdag 20 en dinsdag 27 september een EHBO-cursus in De Kei te organiseren.
Een must voor elke (aanstaande) vader, moeder, opa, oma, oppas, gastouder, juf, meester en iedereen die met kinderen omgaat, dus meld je aan!
De avond duurt van 19.00 uur tot 22.30 uur. De cursus wordt gegeven door Martina ten Dolle. Voor meer info zie onderstaande link.

Graag hier aanmelden.

Interview Isa Luimes

Isa is een zeer jonge en actieve vrijwilliger. Lees om te ontdekken wat ze allemaal doet en waarom!

Vervolg schildercursus Mirjam Laterveer

De 2e schildercursus “schilderen naar waarneming” gegeven door Mirjam Laterveer op De Kei start op 2 september en zal in totaal 8 keer zijn.

Voor iedereen die het leuk lijkt om te schilderen, ook als je nog nooit een kwast aangeraakt hebt. Maar ook voor gevorderden die hun schildertechniek willen verbeteren.
Je leert een stilleven naar waarneming te schilderen in slechts 2 uur tijd. Je leert goed te kijken en te meten, kleuren mengen en schilderen met een vlotte toets. Centrale thema’s zijn compositie, contrast en toonwaarden.

De cursus zal plaatsvinden op vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur op de volgende data: 2, 9, 16, 23 en 30 september en 7, 14 en 21 oktober.

Kosten 200,- euro (inclusief materiaal, koffie en thee).

Aanmelden voor 1 augustus 2022, de cursus gaat alleen van start bij voldoende aanmeldingen. (Maximaal 8, minimaal 6 deelnemers)

Voor verdere info: mirjamlaterveer@gmail.com of tel. 06-53592785

 

Gezellige vrijwilligersavond

Zaterdagavond 25 juni zijn alle vrijwilligers van Stichting Welzijn Steenderen bedankt met een drankje en een hapje. Ongeveer 70 van de in totaal 130 vrijwilligers hadden zich aangemeld om elkaar te ontmoeten. De Kei was feestelijk versierd en tijdens een drankje bedankte de nieuwe voorzitter, Rinse Kooistra, iedereen voor zijn of haar inzet de afgelopen jaren, want door de corona-maatregelen waren bijeenkomsten als deze niet mogelijk. Daarna werd het buffet geopend en kon iedereen genieten van een heerlijke Chinese maaltijd. En natuurlijk werden er nieuwe contacten gelegd en verhalen uit de oude doos opgehaald. Alles bij elkaar een gezellig gebeuren.

Kijk hier voor alle foto's!


Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren dan ben je van harte welkom om het contactformulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.

Lees verder op onze website >>
 
CONTACTFORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2022 De Kei Steenderen, All rights reserved.