Copy

Nieuwsbrief

D e   K e i   S t e e n d e r e n
Hallo lezer,

Een nieuwsbrief vol activiteiten. Neem even de tijd om alle ontwikkelingen te bekijken. Nog een weekje en dan mogen we weer binnnen zonder mondkapje. En reageer vooral op onze hulpvraag en verspreid deze.
LAATSTE NIEUWS
  • Per direct zijn er boven in De Kei ruimtes beschikbaar om je huiswerk te komen maken of te studeren. Middelbare scholieren en studenten zijn van harte welkom tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Er gaat gewerkt worden met een strippenkaart á €0.50 per keer.
  • Er zijn kookworkshops in voorbereiding, hou onze website en facebookpagina in de gaten.
  • Op 15 en 16 maart wordt de grote ruimte van De Kei gebruikt als stemlokaal, de activiteiten zullen hierop aangepast worden.
  • Er is weer een nieuwe expositie te bewonderen, dit keer zijn Jan van Hal en Dini van Leussen de exposanten. Komt allen!
  • Mag ik om hulp vragen?

BabyPeuterCafé De Kei is verhuisd.

Het BabyPeuterCafé De Kei is iedere derde vrijdag van de maand. Niet meer in De Kei maar in Sportcafé ‘t Wesseltje van sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen.

Een plek voor ouders en opvoeders van jonge kinderen om elkaar te ontmoeten, maar ook een plek voor de baby’s en peuters om met elkaar te spelen.

Omdat op diezelfde ochtend de Ouder & Kind gym van DOG plaatsvindt, is het BabyPeuterCafé, in samenwerking met SCE, verplaatst naar de sporthal. SCE heeft speciaal hiervoor een kinderhoek ingericht in de kantine van de Sporthal. Na de gym kun je gewoon binnenlopen. Geen gym? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om binnen te lopen.

We starten om 9.15 uur en ruimen om 11.15 uur op. Houdt er rekening mee dat we een bijdrage vragen voor de koffie en thee.

Bij voldoende interesse kunnen er op termijn activiteiten georganiseerd worden, zoals een sessie babymassage, koken voor kleintjes, EHBO voor kinderen, ouder-baby yoga of een voorleesuurtje.

Interview van de maand: Gerrit en Willy Westerink

Gerrit en Willy zijn bekende gezichten op De Kei, onder andere bij de crea-ochtend en bij het biljarten.

Lees hier hun verhaal.

Nieuwe datum KeiKids Elfstedenspeurtocht

Doe je mee? Vanwege het slechte weer verplaatst! Op zondag 6 maart organiseren we vanuit KeiKids een speurtocht met het thema Elfstedentocht in Steenderen voor de basisschooljeugd uit de omgeving. Je kunt met jouw groep/gezin/bubbel meedoen wanneer je je via de website inschrijft. Op zondag 6 maart kun je tussen 13.00 uur en 15.00 uur bij De Kei de uitleg, het invulformulier en de plattegrond voor de speurtocht ophalen.

Deelname is op basis van een vrije gift. Bij De Kei staat een speciale melkbus klaar voor donaties. Met de opbrengst kunnen we in de toekomst nog veel meer leuke activiteiten organiseren!

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met: Irina Bosman, telefoonnummer 06-20545544 of contact@welzijnsteenderen.nl.

NLdoet oproep

Het Oranjefonds organiseert op 11 en 12 maart weer NLdoet. Tijdens deze twee dagen willen ze vrijwilligerswerk in het zonnetje zetten en iedereen uitnodigen om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!
Op 12 maart steken we voor De Kei, tijdens een extra gezellige dag, samen de handen uit de mouwen om ons schuurtje te verven. De DUO-fiets en ons tuingereedschap staan hier droog en veilig, maar het schuurtje moet nog een mooi kleurtje krijgen. Wie helpt er mee?
De dag duurt van 9.00 uur tot 13.00 uur en je kunt je aanmelden via www.NLdoet.nl
We zijn alle vrijwilligers, tijdens NLdoet en daarbuiten, ontzettend dankbaar!
Zonder alle vrijwilligers, geen Kei.

Hulp gezocht bij ontwikkeling nieuwe activiteiten

Voor de ontwikkeling van nieuwe activiteiten zijn we op zoek naar mensen die willen meedenken, een coördinerende rol of een ondersteunende rol willen vervullen.
Het gaat om activiteiten zoals een coördinator bij een inloop om te komen schilderen op woensdagavond, ondersteuning bij Studiepunt de Kei in de namiddag of willen meehelpen nadenken over kookworkshops in het weekend. Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om met nieuwkomers activiteiten te ondernemen. En natuurlijk alle nieuwe activiteiten die we nog kunnen verzinnen de komende tijd, ook 's avonds. Verder hebben we nog gastheren en -vrouwen nodig, ook voor 's avonds en in het weekend.
Loop eens binnen om te horen wat je zou kunnen doen of mail naar contact@dekeisteenderen.nl

We hebben een tafeltennistafel!

Het beweeglokaal heeft er een attractie bij, een heuse opklapbare tafeltennistafel. Binnen te gebruiken, maar bij mooi weer ook naar buiten te rijden.
We willen de schooljeugd, zowel basisschool als middelbare, de kans bieden lekker te komen spelen met hun vrienden.
Op dinsdag- tot en met vrijdagmiddag,  van 14.00 uur tot 17.00 uur, staat de tafeltennistafel  klaar. Batjes en balletjes zijn aanwezig, je kunt gewoon binnenlopen en starten maar!
En de andere gegadigden? Kom maar met een voorstel wanneer je wil spelen!

Mocht je iets willen doen in De Kei of meedenken over wat we allemaal in De Kei kunnen organiseren dan ben je van harte welkom om het contact formulier in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met je op nemen.

Lees verder op onze website >>
 
CONTACT FORMULIER

Vind ons online

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek onze website
Facebook
Twitter
Link
Website van De Kei
bekijk deze e-mail in een browser
Copyright © 2022 De Kei Steenderen, All rights reserved.