Copy
Editie zomer 2019

Het is hoogzomer en in Het Seminarie heerst een feestelijke sfeer. Op 1 augustus 2019 was het - op de kop af - vijf jaar geleden dat we de deuren van ons woonzorginitiatief hebben geopend en dat is een mooi moment om u weer even te laten weten hoe het met ons gaat. Veel leesplezier ! 
 
Bestuurders Emil Scheerder en Jan Willem Aalderink blikken terug op de eerste vijf jaar van Het Seminarie. Er is reden voor dankbaarheid en een feestje!
Het Seminarie biedt plaats aan meerdere statushouders om ervaring op te doen in een Nederlandse werkomgeving. Lees hier het verhaal van Almaz uit Eritrea.
In onze kleine woongemeenschap vinden bewoners elkaar met gedeelde interesses en ontstaan er nieuwe vriendschappen. En nieuwe dagelijkse gewoontes... 
Onze buurtkamer aan de Appelmarkt is open sinds najaar 2018 en wordt goed bezocht. Er is ruimte voor ontmoeting, gezamenlijke activiteiten en meer...
Kent u wellicht mensen die interesse hebben in wonen of werken in Het Seminarie? Stuur deze nieuwsbrief dan door of deel 'm op sociale media. 
Forward
Share
Share
Tweet
Pin
+1
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
Email Email
Copyright © 2019 Zorgresidence Het Seminarie


uitschrijven van nieuwsbrief    aanpassen gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp