Copy
NIEUWSBRIEF
 
View this email in your browser
8 JANUARI 2017                           DE ALLEREERSTE NIEUWSBRIEF

Waarom een nieuwsbrief van De Blauwe Zone voedingsadvies en - coaching? Omdat De Blauwe Zone de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot gezondheid & voeding dagelijks op de voet volgt en we je daar graag van op de hoogte houden. Maar ook omdat het begin van een nieuw jaar uitnodigt tot het aangaan van nieuwe uitdagingen. Zoals meer aandacht voor je leefstijl - voor velen geen overbodige luxe - en we daar graag bij helpen.

Er is echter zoveel - soms tegenstrijdige - berichtgeving, dat het het lastig volhouden is. Hoe weet je nu of je op de goede weg zit? De Blauwe Zone wil je helpen door de bomen het bos weer te zien. Vooral door het geven van heldere informatie en praktische tips zodat je daaruit de keuzes kunt maken die bij je passen.

Nog een reden voor een nieuwsbrief: er staat in 2017 nogal wat op stapel. Zo zijn we onze eigen De Blauwe Zone-koekjesmix aan het samenstellen, zonder tarwe of zuivel, waarmee je - door het toevoegen van een beetje boter en een eitje - je eigen gezonde én lekkere koekjes bakt. Dus geen gehannes meer met 75 gram van het één en 40 gram van het andere meelsoort; wij hebben dat al voor je laten doen.
En dan nóg een nieuwtje: de voorbereidingen zijn in gang gezet voor een online coachingsprogramma. Houd dus de nieuwsbrief goed in de gaten, daarover binnenkort meer.

Kortom: voldoende te melden. We gaan je uiteraard niet onnodig bestoken maar zo twee maal per maand sturen we je het laatste nieuws en tips. En... uitschrijven kan altijd.
 
We wensen je een mooi en vooral gezond
2017

 
facebook.com/deblauwezone
Stuur door naar een vriend
Copyright © 2017 De Blauwe Zone Voedingsadvies en - coaching


Wijzigen ontvangst Nieuwsbrief?
Klik op: wijzig gegevens of schrijf uit van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Blauwe Zone Voedingsadvies en - coaching · Koningin Julianalaan 53 · Leersum, Utrecht 3956 XK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp