Copy
Nieuwsbrief ABISS - augustus 2017
Abiss

Hallo <<Voornaam>>,

Als deelnemer aan onze events ontvangt u onze nieuwsbrief over upcoming events en summits voor industrie & technologie. U of één van uw collega’s zijn van harte uitgenodigd.

Veel leesgenot !
de redactie

Er bestaat heel wat onzekerheid omtrent het digitaliseren en automatiseren van zeer specifieke processen binnen de productie. KMO’s vrezen voor torenhoge facturen en uiteengespatte budgetrondes na hun eerste rondvraag. Hoe verloopt het systematisch aanpakken van bedrijfsprocessen zoals engineering, assemblage, productie, maintenance, supply chain, planning, sales en after-sales eigenlijk? Dit zijn vragen die niet alleen Belgische KMO’s, maar ook grote bedrijven zich stellen. In ieder geval: weet waar je aan begint, hoe je eraan begint en inventariseer je meest dringende stappen. In welke divisies brandt het en zijn ze prioritair ?!
 
Op donderdag 5 oktober komt de Belgische industrie in beweging en wordt één en ander duidelijk op ABISS 2017, de grootste en gratis digital summit en netwerkbeurs voor ondernemers en hun afdelingshoofden. Op deze 2e editie verwachten Agoria, Sirris, Howest, Vlaio, Flanders Make en Imec, Kanaal Z en de 50 gespecialiseerde netwerkpartners zowat 400 bezoekers (eigenaars, C-levels en bedrijfsteams uit de industrie) op het netwerkevent en de 8 expert classes die plaatsvinden in Kortrijk Xpo.

What’s in store ?

Digitalisering van de industrie via software, apps, IoT, Big Data, Analytics, Virtual en Augmented Reality maakt voor de bovenlaag van de Belgische bedrijven al deel uit van hun operaties. Maar dit is maar het topje van de ijsberg. Meer dan 80 % zit nog steeds in het denktankstadium, 
verzamelt her en der informatie en schuift het nemen van concrete initiatieven op de lange baan. Oorzaak nummer één is dat de informatierondes van elke bedrijfsafdeling meestal onvolledig zijn, en bovendien te weinig in overleg gebeuren met de andere afdelingen. Op die manier is het heel moeilijk om tot één sluitend actieplan te komen.
Abiss 2017
Op ABISS 2017 laten een 50-tal ontwikkelaars, consultants en leveranciers van specifieke software, apps, devices en oplossingen zien hoe je als bedrijfsteam in eerste instantie inventariseert wat al is en wat nu al kan, hoe je systematisch en met de juiste inzichten een stappenplan opbouwt, wat het kost en hoe je het implementeert. Alle C-levels en afdelingshoofden uit productie, engineering, planning, supply chain, sales, after-sales, asset management of andere operations en uiteraard de IT-verantwoordelijken zijn welkom.

8 expert classes met hands-on cases, voorbeelden en nuttige tips en 34 Demo Pitches naar keuze

Abiss 2017
Schrijf je als bezoeker of als bedrijfsteam snel in voor deze gratis summit, maar hou er rekening mee dat de zitjes beperkt zijn. De expert classes worden gegeven door competentiecentra, federaties en ondernemingen die zelf de stap reeds gezet hebben. Tijdens deze classes vernemen bezoekers hoe een dynamisch productieteam leert uit digitalisering, hoe ver de Belgische industrie staat (adhv voorbeelden), wat nu al met Big Data, AR en VR wordt gedaan, hoe onderhoud4.0 zijn opwachting maakt, welke Belgische nieuwe fabrieken van de toekomst er opkomen, maar ook hoe je innovatie en digitalisering aanpakt en of er subsidies beschikbaar zijn.  Verder worden ook een 34-tal demo pitches van telkens 3 minuten gegeven door aanwezige bedrijven die een samenvatting geven van hun oplossingen. Het volledige programma expert classes vindt u hier

Registreren voor de netwerkbeurs, de expert classes, met doorlopend gratis catering

Abiss 2017
ABISS 2017 is een topevent voor de industrie, mede mogelijk gemaakt door de verschillende technologiefederaties, competentiecentra en instellingen. Deelnemen is gratis, zowel voor individuele bezoekers als voor teams. Informeer binnen uw bedrijf wie vanuit de verschillende afdelingen vragen heeft, oplossingen zoekt of voorstellen heeft. Leg meteen de sessies van uw voorkeur vast samen met uw bezoekersregistratie. Wij rekenen uiteraard graag op uw stipte aanwezigheid en voorzien de nodige catering.
Op 5 oktober verwelkomen wij u graag van 9 tot 18 uur in Kortrijk Xpo voor ABISS – APPS, Software en Solutions 4 Smart Manufacturing.
Abiss 2017
Abiss 2017
Copyright © 2017 Invent Media, All rights reserved.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list