Copy
Nieuwsbrief ABISS - 14 september 2016
Abiss

Stoom uzelf en uw team klaar voor het grootste congres/networkevent over de digitalisering van uw productie !

Op donderdag 29 september heeft de eerste ABISS 2016 of Advanced Business & Industrial Software Summit plaats. Management en directieleden uit Belgische productiebedrijven zijn van harte welkom om de 12 learning sessions te volgen rond volgende thema’s: applicatiesoftware, digitalisering, connectivity, mobile binnen een productieomgeving . 40 gespecialiseerde bedrijven komen samen in een netwerkzone ,waar ze technologie, software, apps en consulting aanbieden voor de integrale of stapsgewijze aanpak van digital & smart manufacturing. 
Abiss 2016
Het ideale moment dus voor u en uw team om de digitale knelpunten binnen uw bedrijf even in kaart te brengen. Verschillende bedrijfsprocessen zoals engineering, maintenance, productie, planning, logistiek, sales, kwaliteit en assets moeten dringend beter gemonitord worden, maar daarvoor moet er tijd, kennis en vooral een methodiek en budget voor vrijgemaakt worden.
 
Kom dus zeker naar ABISS 2016, waar sprekers uit de technologie, kenniscentra en politiek u, samen met de exposanten, een beter inzicht zullen geven in deze materie. Bovendien zullen zij u tal van voorbeelden geven van geslaagde digitaliseringsprojecten.
 
Alexander De Croo onthult er zijn agenda voor de digitalisering van onze Belgische economie en sprekers van o.a. Agoria, Siemens, Newtec, … behandelen er alle aspecten van software applicaties voor de fabrieken van de toekomst. De gratis catering, overgoten met a touch of Copperhead Gin, maken het netwerken des te aangenamer!
 
Meer weten over ABISS 2016, de sprekers en gratis registeren voor een individueel of teambezoek? Klik op www.abissummit.eu
Abiss 2016 registration
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Invent Media, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list