Copy
Läs om de senaste produkterna från Rosenqvist

Vid slutet på året

Det är de sista dagarna i december och ytterligare ett år har passerat, lika snabbt som alltid. För Pandrol har det varit ett mycket intressant år med många kundprojekt och nya produkter som lanserats.
I januari startade vi upp vårt utvecklingscenter, Center of Engineering Excellence, vilket innebär att vi nu är ett utvecklingscenter för utrustning till Pandrol-gruppen. I september kunde vi presentera vår första produkt från CoEE, Alpha rälsslip-maskinen, vid Innotrans-mässan i Berlin.

I april höll vi vår första egna demodag, Test & Drive, där målet var att våra kunder skulle få chansen att faktiskt få testa och köra våra maskiner. Dagen var en succé och vi har beslutat att arrangera ett nytt Test & Drive 2020. 
Under 2018 har vi även börjat sälja Vortok och Matwelds produkter i Skandinavien. Med detta hoppas vi kunna ge en bättre support för Pandrols produkter och också erbjuda ett mer komplett sortiment av maskiner och verktyg till våra kunder. I juni ändrade vi namn till Pandrol, vilket gör att alla järnvägsrelaterade bolag inom Delachaux-koncernen nu går under namnet Pandrol.
 
Om vi blickar framåt mot 2019 vet vi redan nu att vi kommer bygga om många runtomsvängande grävmaskiner för järnvägsdrift. Du kommer ha möjligheten att se några av dem på Nordic Rail i oktober, men jag är övertygad att du även kommer att stöta på dem lite överallt ute på spåren. Många av maskinerna kommer dessutom troligen bära något av våra många tillbehör, såsom slipersbytare, slipersläggare och befästningsmaskiner.  
Du kanske även får se vår nya unika vagn, RRT, utvecklad för transport på både väg och järnväg.
Jag vill tacka alla våra kunder, våra återförsäljare och våra leverantörer för ett fantastiskt samarbete under 2018. Vi ser fram emot att jobba med er alla under 2019.

Vårt härliga gäng på Pandrol i Hudiksvall önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
 
Erika Berg
VD

Swecon förbereder sig för 2019

Swecon, återförsäljare av Volvo i Sverige, har lagt en stor order på Rosenqvist rälshjulsutrustning för Volvo EWR150E.

Volvo EWR150E är en kompakt, men ändå stark maskin vilket gör den lämplig för arbete på järnväg.
Den har en motvikt framtagen för järnvägsapplikationen, vilket gör det möjligt för maskinen att arbeta på dubbelspår utan att riskera att svänga in över mötande spår.
Kennards Hire Rail i Australien utökar sin maskinpark med ytterligare två CD400SP.

Ny leverans av CD400SP till Kennards i Australien

Kennards Hire Rail som hyr ut järnvägsmaskiner i Australien har köpt två nya befästningsmaskiner, CD400SP. Maskinerna levereras till Kennards depå i Rutherford, New South Wales. Kennards Hire Rail har sedan tidigare två maskiner i sin uthyrningsflotta och såg snabbt behovet av ytterligare två maskiner. Maskinerna är utrustade med verktyg för både Pandrol Fastclip och e-clip.
 
Se Rosenqvist CD400SP på YouTube
BROCHURES
VIDEOS
PRODUCTS
We design, develop and manufacture equipment to make constructing and maintaining railways more efficient. Our smart machinery increases productivity, reduces possession times and improves the safety of those working in the industry.

Copyright © 2018 Pandrol AB, All rights reserved.


 
Twitter
Facebook
YouTube
Website
LinkedIn

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp