Copy
Läs om de senaste produkterna från Rosenqvist
Vortok rälsklämma. Rälsklämman är en av många produkter vi kan erbjuda från vårt systerbolag Vortok. 

Rosenqvist är nu distributör för Vortok I Sverige

Från och med april 2018 är Rosenqvist Rail distributör av Vortoks produkter i Sverige. Vortok som är ett systerföretag inom Pandrolgruppen, erbjuder smarta lösningar för järnvägen. Detta inkluderar en rad produkter som är enkla att montera i spåret, såsom säkerhetsstaket, neutraliseringsrullar, kabelskydd, rälsklampar och fastsättningsanordningar för detekteringsplattor.
 
Besök vår webbsida för att ta del av våra produkter

CD200 finns nu med parkeringsbroms

CD200 maskiner som används på fransk järnväg måste från och med nu vara utrustade med parkeringsbroms som hindrar att löpvagnen rullar iväg om motorpaketet lyfts av. Bromssystemet är felsäkert, fullt mekaniskt och är lätt att frilägga när motorpaketet återplacerats på löpvagnen. Bromslösningen har granskats och godkänts av den franska järnvägsmyndigheten SNCF.  
 
Läs mer om CD200

Vei & Anlegg i Oslo

Rosenqvist och vår norska distributör Östländske Maskinservice AS vill tacka alla som besökte vår monter på Vei & Anlegg i Oslo 2-6 maj.
Tack för ert intresse för våra produkter och för bra diskussioner. Väl mött!

CD200 demo i Thailand

Pandrol arrangerade ett seminarium vid SRT Production & Maintenance centre i Bangkok, Thailand i April. Pandrols produkter och rekommenderade arbetsmetoder förevisades av Pandrol-teamet. Rosenqvist demonstrerade också befästningsmaskinen CD200 som är en väldig effektiv maskin för befästning och avbefästning av Pandrol Fastclip. En unik funktion är den integrerade sliperslyften som kan lyfta lågt liggande slipers upp till 50 mm.
Se videon från seminariet
Rosenqvist Track Renewal Clipper TRC används för installation av Pandrol Fastclips.

Spårbyte med Rosenqvist TRC

Infranord utför just nu ett spårbyte utanför Alingsås där 80 km spår skall bytas under en period av 2 månader. För arbetet används Infranords spårbyteståg utrustade med en Rosenqvist clipper TRC för befästning av Pandrol Fastclip på de nya sliprarna.
 
Se TRC på YouTube

Rail Live vid Long Marston,
England den 20-21 Juni

Besök Pandrols monter och lär dig mer om Rosenqvist produkter på mässan Rail Live vid Long Marston, England den 20-21 juni.
 
Besök vår webbsida för mer information om våra produkter
BROCHURES
VIDEOS
PRODUCTS
We design, develop and manufacture equipment to make constructing and maintaining railways more efficient. Our smart machinery increases productivity, reduces possession times and improves the safety of those working in the industry.

Copyright © 2018 Pandrol AB, All rights reserved.


 
Twitter
Facebook
YouTube
Website
LinkedIn

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp