Copy
Läs om de senaste produkterna från Rosenqvist

Clip Driver CD400SP levererade till Australien

Under försommaren levererades de första Clip Driver med powerpack, CD400SP till uthyrningsfirman Kennards Hire Rail i Australien som har fyra depåer för järnvägsmaskiner. Maskinerna är förberedda för Australiens alla tre spårvidder och de båda befästningssystemen Pandrol Fastclip och e-clip. Rodney Andersson från Rosenqvist höll i både utbildning och igångkörning av de båda maskinerna vid Kennards depå i Rutherford, New South Wales.
CD400 befäster och avbefäster upp till 40 slipers per minut.

Första sliprarna med FE nu installerade i Sverige

Under 2017 undertecknades ett 20-årigt avtal för leverans av befästningen Fastclip FE till Svenska Trafikverket. De första sliprarna med FE har nu börjat läggas vid arbeten i det svenska järnvägsnätet. I arbetet med järnvägen utanför Söderhamn användes en Rosenqvist Clip Driver CD400 som befäster och avbefäster upp till 40 slipers per minut.
 
Se CD400 på FE clips på YouTube

Vortok i Sverige

Sedan maj i år representerar Pandrol AB Vortok i Sverige. Vortok har en rad smarta produkter varav många redan används av de svenska entreprenörerna. En av dessa är Vortoks neutraliseringsrullar. Just nu används de i ett neutraliseringsarbete på ett nytt spår i Söderhamn. Rullarna är enkla att montera på skuldrorna och lika enkla att ta bort. Neutraliseringsrullarna finns för både e-clips, Fastclip FC och Fastclip FE.
 
Se hanteringen av Vortok neutraliseringsrullar för FE på YouTube
Läs mer om Vortoks produkter

CD200 i Chicago

Clip Driver CD200 användes nyligen för ett underhållsarbete på Union Pacific spår i Chicago. Union Pacific byter räls, underläggsplattor, Fastclip och isolatorer på 3 spår i närheten av Chicago Union Station.

RRT, vagnen för påfyllning av ballast

Rosenqvist nya tippvagn RRT används nu av Markus Naessen Entreprenad AB till att transportera och sprida ut ballast på spåret. Detta innebär att samma maskin kan användas för att transportera, sprida ut och sopa spåret.
 
Se Rosenqvist RRT på YouTube

Rosenqvist på Rail Live England

Vår portabla och effektiva Clip Driver CD100 visades på Rail Live mässan vid Stratford-upon-Avon i England i juni. CD100 befäster och avbefäster enkelt Pandrol Fastclip och ryms i bagageutrymmet på en personbil. Maskinen ersätter handverktygen vid mindre underhållsarbeten och tar därmed bort risken för belastningsskador och halkolyckor.
BROCHURES
VIDEOS
PRODUCTS
We design, develop and manufacture equipment to make constructing and maintaining railways more efficient. Our smart machinery increases productivity, reduces possession times and improves the safety of those working in the industry.

Copyright © 2018 Pandrol AB, All rights reserved.


 
Twitter
Facebook
YouTube
Website
LinkedIn

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp