Copy

Welke klimaatklapper maak jij in 2018? Win jij vloerisolatie? Praktische tips voor duurzame feestdagen.
Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is klik dan hier

 
 

Jouw klapper voor 2018

Bespaartips warm water

De CO2-uitstoot van Nederlanders is 3 keer zo groot als het wereldwijde gemiddelde. Wil je in het nieuwe jaar graag iets goeds doen voor het klimaat? De klimaatklappers maken het makkelijker dan je denkt. Kijk met welke actie jij de meeste impact hebt. Ontdek de klimaatklappers

 

Pimp je kruipruimte

155x155

Wil jij vloerisolatie winnen? Doe mee aan de fotowedstrijd van Milieu Centraal en wie weet heb jij straks ook warme voetjes. Als je nog geen isolatie onder de vloer hebt kun je tot en met 31 december 2017 meedoen. Vloerisolatie is comfortabel en bespaart energie. 

Top 10 instinkers 

155x155

Ook voor fanatieke afvalscheiders is het soms lastig om de juiste bak te vinden. De chipszak, het melkpak en aluminiumfolie leveren de meeste verwarring op. Bekijk de top 10 instinkers in de afvalscheidingswijzer en praat mee over afval en grondstoffen. 

Zoek je nog een Kerstcadeau?

155x155

Stressen op koopzondag om nog de laatste Kerstcadeaus te scoren is niet nodig. Met de groene geefgids vind je het perfecte cadeau voor Kerst. De tips en ideeën wijzen je op milieuvriendelijke geschenken waar iedereen langer plezier aan beleeft.

Beter te lekker dan te veel

155x155

Voor de Kerstdiners koop en kook je al snel te veel. Het moment om rekening te houden met voedselverspilling. Bekijk de video met 10 tips. Bijvoorbeeld door van 3e en 4e Kerstdag kliekjesdag te maken en iedereen aan tafel na afloop wat mee te geven om in te vriezen.