Copy

 
‘Doorgaande route’ park Goudvink – Bedrijventerrein Ugchelen
 


 
Een tijdje was het mogelijk om vanuit Ugchelen via het park De Goudvink en het Bedrijventerrein Ugchelen (BT Ugchelen) op de laan van Westenenk te komen. Onlangs kwam daaraan weer een einde. Aangezien de Dorpsraad een aantal malen werd benaderd met vragen over deze hernieuwde afsluiting is een toelichting op z’n plaats.

Het BT Ugchelen is een particulier terrein en was in het verleden altijd volgens de geldende vergunningen en regelgeving omheind. Voor het uitvoeren van werkzaamheden door de gemeente is er in goed overleg met de beheerder van het bedrijventerrein een opening in het hekwerk gemaakt. Na afronding van de werkzaamheden heeft de beheerder destijds besloten om dit voorlopig nog niet af te sluiten en zodoende konden voetgangers en fietsers hiervan gebruik maken. De laatste tijd ondervindt men op het bedrijventerrein toch wel enige overlast van mogelijke hangjongeren en hebben bedrijven aangegeven dat er onveilige situaties (kunnen) ontstaan. Aangezien er op het bedrijventerrein gewerkt wordt met zwaar materieel en veelvuldig met heftrucks wordt gereden, zit een ongeluk met fietser of voetganger in een klein hoekje. Dit is uiteraard een onwenselijke situatie en de eigenaar kan en wil hiervoor terecht ook niet de verantwoordelijkheid dragen. Daarom is besloten om de oude situatie te herstellen en het hekwerk weer volledig te sluiten. Binnen de geldende vergunning is geen recht van overpad en is het terugplaatsen van het hek en het weer afsluiten van het BT Ugchelen vanuit het park De Goudvink geheel volgens de regelgeving. Vanaf nu moeten we dus weer even een stukje omlopen of omfietsen om onze bestemming te bereiken.

Verslagen DR op de website
 
Het bestuur van de Dorpsraad vergadert maandelijks en doet kort verslag van waar zij mee bezig is en wat er zoal besproken wordt in de vergaderingen.
 
Benieuwd? Kijk hier!

Berichten over uw buurt
Via onderstaande link kan op postcode worden gezocht naar berichten over uw buurt. Denk aan formele besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving, die direct invloed op uw buurt hebben. De berichten zijn afkomstig van voornamelijk gemeenten, waterschappen en provincies..
 
Berichten over uw buurt

AGENDA

 

Klik onderstaand voor de speciefieke agenda Dorpsraad of voor de evenementenkalender van Ugchelen

 
agenda dorpsraad
agenda Ugchelen
KLIK HIER OM U UIT TE SCHRIJVEN VOOR DEZE NIEUWSBRIEFEmail Marketing Powered by Mailchimp