Copy
View this email in your browser

Belangrijke PMA voor Ugchelen!

De laatste jaren is door een vruchtbare samenwerking van de gemeente, de ondernemersvereniging Ugchelen Plaza en de Dorpsraad Ugchelen een visie ontwikkeld over hoe het centrum van ons dorp verbeterd kan worden. Ook de dorpsbewoners hebben hun mening kunnen geven en ideeën kunnen aandragen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige visie, waar we als Dorpsraad van harte aan mee willen werken om het tot uitvoer te brengen. Het dorpshart van Ugchelen is hard toe aan vernieuwing, zodat het aantrekkelijker wordt voor de dorpsgenoten en anderen om te winkelen en te wonen. Dit zal ook kansen bieden aan (nieuwe) ondernemers.

Donderdagavond 16 april om 20.15 uur wordt de nieuwe centrumvisie van Ugchelen in de PMA  (Politieke Markt Apeldoorn) besproken. In normale tijden kunnen we aanwezig zijn bij een dergelijke bespreking en zo nodig inspreken. Helaas is dat nu in verband met de corona crisis niet mogelijk.

Wel is er de mogelijkheid deze PMA online te volgen via de website van de gemeente:

 https://apeldoorn.parlaeus.nl

De Dorpsraad Ugchelen hoopt van harte dat de Raad haar goedkeuring geeft aan het voorgelegde document. Het zou een belangrijke stap in de goede richting zijn.

Reacties naar de Dorpsraad: info@dorpsraadugchelen.nl

www.dorpsraadugchelen.nl


De activiteiten van de Vereniging Dorpsraad Ugchelen worden voor verslaglegging veelvuldig op beeldmateriaal vastgelegd. Indien u deelneemt aan of aanwezig bent bij deze activiteiten, geeft u de vereniging op grond van de AVG toestemming voor het maken van foto’s en filmbeelden en voor het gebruik, publicatie en de opslag daarvan.
AVG: Lees hier de privacy-verklaring Vereniging Dorpsraad Ugchelen
KLIK HIER OM U UIT TE SCHRIJVEN VOOR DEZE NIEUWSBRIEF


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dorpsraad Ugchelen · Postbus 3138 · Ugchelen, Gelderland 7339 ZG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp