Copy
Kan du ikke lese e-posten?
Les e-posten i nettleseren
Til <<Navn>>

Fendt 300-serie med FendtOne

Vi tar en titt inne i førehuset til Fendt 300-serie, og vi dypdykker i FendtOne armelenet. FendtOne førermiljø gir deg full fleksibilitet. Du velger selv hva du vil se på de ulike visningsflatene, lage dine egne brukerprofiler, redskpasprofiler og velger selv hvilke knapper som skal betjene hvilke funksjoner. Se film hvor produktsjef Jørgen Skjelin hos Eikmaskin viser de ulike knappene og funksjonene.

Er redskapene klare til våronna?

Vi er klare for vår og sommer, men er maskinene dine? Eikmaskins produktspesialister gir deg råd om innstillinger og klargjøring til våronna. Les artikkel og se filmer!

Ta vare på fôret ditt med Fendt grasutstyr

Fendt har en rekke redskap til sine traktorer, og blant de finner man en rekke lessevogner og rundballepresser av høyeste kvalitet. Fendt plaserer sin kunnskap og lidenskap inn i sin høsteteknologi. Resultatet er velprøvde og effektive maskiner.

Såmaskiner fra Junkkari

Både Junkkari og Eiksenteret vet at bønder har forskjellige behov, men at fellesnevneren ligger i kostnadseffektivitet, kvalitet, egenskaper og presisjon. Alle såmaskiner fra Junkkari er robuste maskiner av høy kvalitet. Du finner derfor alt fra enkle såmaskiner til små gårder, til helautomatiske maskiner med høykapasitet fra Junkkari hos ditt Eiksenter. Junkkari vet at forskjellige bønder har forskjellige behov, og gjennom moderne, brukervennlige designløsninger lager de såmaskiner som passer de aller fleste oppgaver.

Eikfokus er ute nå!

Se vår kampanjeavis.

EikButikk Spesial er ute nå!

Se kampanjeavisen for gode tilbud.
Ønsker du de siste nyhetene fra Eikmaskin?

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

www.eiksenteret.no

Copyright © 2021 Eikmaskin.Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan endre dine preferanser eller avslutte abonnementet

Email Marketing Powered by Mailchimp