Copy
Kan du ikke lese e-posten?
Les e-posten i nettleseren
Til <<Navn>>

Bondevettreglene

Det er ingen som tviler på kunnskapen din, men i mange situasjoner kan råd og hjelp fra andre gi nye synsvinkler og skape nye, gode rutiner. Spesielt smart er det å høre på hva ekspertene har å si, slik at man kan ta med seg deres vel gjennomtenkte vurdering videre i egen hverdag. Vær smart og følg bondevettregel 9!

.

Riktig justert plog er smart og lønnsomt

Ikke bare er riktig justert plog viktig for at såbedene skal bli best mulig og sørge for gode avlinger, men også for å spare både drivstoff og vedlikehold. Jens Iversen i danske Ploveksperten gir deg sine beste råd for et optimalt resultat når du pløyer.

Ta en sniktitt på kampanjene som starter mandag

Kampanjedager hos Eiksenteret. Som abonnent av nyhetsbrevet får du en sniktitt og forberedt innkjøpene. Tilbudene gjelder fra mandag 12. april.

Fendt grasutstyr - ta vare på fôret ditt

Fendt har en rekke grasredskap til sine traktorer, og blant de finner man lessevogner og rundballepresser av høyeste kvalitet. Fendt setter sin kunnskap og lidenskap inn i sin høsteteknologi. Resultatet er velprøvde og effektive maskiner. Få deg en ny favoritt i dag, enten du skulle trenge en Tigo lessevogn eller en helt enestående rundballepresser.

BIGAB får du hos ditt Eiksenter

BIGAB er ikke et ukjent navn blant de som driver med jordbruk, entreprenørarbeid eller andre som benytter seg av krokløfttilhengere. Deres krokløftsystemer er det bestselgende systemet i hele Europa og det med god grunn. Alle deres krokløfttilhengere er av ypperste kvalitet og oppfyller alle krav til kvalitet og tilgjengelighet for kvalitet og tilgjengelighet

Er det på tide med service?

Maskinparken din trenger jevnlig vedlikehold og service for å yte optimalt og for å unngå driftsstans. Om du ikke ønsker å komme til Eiksenteret, kan vi komme til deg for å utføre service. Bestill time i god tid før du trenger det - i våronna er det hektiske dager hos Eiksenteret.
Ønsker du de siste nyhetene fra Eikmaskin?

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

www.eiksenteret.no

Copyright © 2021 Eikmaskin.Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan endre dine preferanser eller avslutte abonnementet

Email Marketing Powered by Mailchimp