Copy
Kan du ikke lese e-posten?
Les e-posten i nettleseren
Til <<Navn>>

Bondevettreglene

Ikke jobb på sparebluss. Fysisk arbeid er krevende for energien, og med lav energi kan man fort sette seg selv i farlige og usikre situasjoner. Sørg for å få nok hvile og nok påfyll av energi slik at hjernen alltid er skjerpet og til stede. Vi vet at arbeidsdagene til bonden til tider kan være lange og utmattende og da er det ekstra viktig og ta seg tid til å gi kroppen en pause i ny og ne. Vær smart og følg bondevettregel 8!

.

Er du klar for hagearbeid?

Godt utstyr gjør hagearbeidet enklere og mer effektivt. Hos Eiksenteret finner du kvalitetsprodukter fra Husqvarna som gjør alt fra gressklipping til hekketrimming til en lek. Her er noen gode tips om når du gjør hva, måned for måned.

Rundballepresser og grasutstyr fra Massey Ferguson

Grasutstyret fra Massey Ferguson er av ypperste kvalitet, og dette får du hos ditt Eiksenter. Er du klar for grassesongen? Ta en titt på rundballepresser, river, slåmaskiner fra Massey Ferguson!

Såmaskiner fra Junkkari

Både Junkkari og Eiksenteret vet at bønder har forskjellige behov, men at fellesnevneren ligger i kostnadseffektivitet, kvalitet, egenskaper og presisjon. Alle såmaskiner fra Junkkari er robuste maskiner av høy kvalitet. Du finner derfor alt fra enkle såmaskiner til små gårder, til helautomatiske maskiner med høykapasitet fra Junkkari hos ditt Eiksenter. Junkkari vet at forskjellige bønder har forskjellige behov, og gjennom moderne, brukervennlige designløsninger lager de såmaskiner som passer de aller fleste oppgaver.

Er det på tide med service?

Maskinparken din trenger jevnlig vedlikehold og service for å yte optimalt og for å unngå driftsstans. Om du ikke ønsker å komme til Eiksenteret, kan vi komme til deg for å utføre service. Bestill time i god tid før du trenger det - i våronna er det hektiske dager hos Eiksenteret.
Ønsker du de siste nyhetene fra Eikmaskin?

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

www.eiksenteret.no

Copyright © 2021 Eikmaskin.Vil du endre hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan endre dine preferanser eller avslutte abonnementet

Email Marketing Powered by Mailchimp