Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 
Share Share
Read Later Read Later
Forward Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief zomer 2019

Het is al weer tijd voor de zevende nieuwsbrief van stichting SMARTS onderwijs.  In een half jaar is er weer van alles gebeurd, waaronder een nieuw bestuur! Mijn naam is Elise Smit, de nieuwe Secretaris Externus en ik heb vanaf nu de eer om u op de hoogte te stellen van het laatste nieuws. Veel leesplezier!
Een succesvolle periode!
Afgelopen lesperiode hebben wij aan 3 groepen van Amstelwijs de module "Iemand Ziek? Geen Paniek!" gegeven. Graag bedanken wij de 6 fantastische student-docenten die ervoor hebben gezorgd dat de module met succes afgerond is. De kinderen waren erg enthousiast door de verscheidene lessen. Aan het einde van de periode zijn de officiële certificaten van deelname weer uitgedeeld. Deze zijn geheel in stijl in doktersjas in ontvangst genomen. Wij willen al onze relaties nogmaals hartelijk bedanken voor hun medewerking!


Nu is het hele SMARTS team weer hard aan het werk voor volgende lesperiode. De modulecoördinatoren zijn daarnaast bezig met schrijven van een nieuwe module. Wij zijn hier nu al enthousiast over en hopen deze snel te kunnen geven.
Het nieuwe bestuur is compleet!
Na een intensieve zoektocht is het dan eindelijk gelukt, het nieuwe bestuur is compleet. Met trots presenteren wij aan u het nieuwe SMARTS bestuur. De functie van voorzitter wordt vervuld door Mehek Arora. Als Secretaris Internus hebben wij Sarah Dekker en als penningmeester Valerie Keuker. De nieuwe Secretaris Externus wordt door mij vervuld, Elise Smit. Inmiddels is het nieuwe bestuur al hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de aankomende lesperiode succesvol verloopt. Bij een bestuurswisseling hoort ook een afscheid. Deze moet nog plaatsvinden en zal in de volgende nieuwsbrief te zien zijn. Wij als nieuwe bestuur willen Esen Ulas, Elias Bakour, Denise Overwijk en Alida Nagel alvast heel erg bedanken voor alle hulp en vertrouwen in ons. 


Bovenstaande foto is genomen tijdens de eerste Grote Vergadering van het nieuwe bestuur samen met alle coördinatoren en het oude bestuur. Het gehele SMARTS team heeft veel overlegd om zo voorbereid mogelijk te zijn voor aankomende periode. 
Het volledige team der stichting SMARTS onderwijs. (V.b.n.b en v.l.n.r.) Anuska Mahes, Sarah Dekker, Mehek Arora, Nuria Beunk, Mila Stada, Elise Smit, Valerie Keuker. 
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Derde bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Elise Smit, Secretaris Externus - Sarah Dekker, Secretaris Externus - Mehek Arora, Voorzitter - Valerie Keuker, Penningmeester
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2019 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp