Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 
Share Share
Read Later Read Later
Forward Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief zomer 2022

U leest de twaalfde nieuwsbrief van Stichting SMARTS Onderwijs! Deze keer is de nieuwsbrief geschreven door de nieuwe Secretaris Externus, Taina Bouw. In het komende jaar, 2022-2023, ben ik verantwoordelijk voor de socials en het schrijven van de nieuwsbrieven. Ik kijk erg uit naar een mooi jaar waarin er een hoop lessen gegeven kunnen worden! 
De nieuwe lessen zijn van start gegaan!

Dit voorjaar zijn wij weer met frisse moed gestart met lessen geven op een basisschool. Dit hebben wij gedaan op de Vlaamse Reus in Amsterdam. De module "een gewoon persoon" hebben wij gegeven aan de groepen 5 en 6. Ook hebben wij lessen verzorgd aan de groepen 7 en 8, hier hebben wij de module "iemand ziek geen paniek" gegeven. Het waren succesvolle lessen, alle leerlingen waren erg enthousiast, dit geeft ons, zeker na een periode waarin wij minder lessen hebben kunnen geven, een goede start om de komende tijd meer lessen te kunnen verzorgen. 

                             De module "Iemand ziek, geen paniek", groep 7/8 Vlaamse Reus Amsterdam
De module "Een gewoon persoon", gegeven aan groep 5/6 op basisschool de Vlaamse Reus, Amsterdam
Afgelopen voorjaar hebben wij ook een schapenhart mogen ontvangen, om te gebruiken tijdens onze lessen. Dit schapenhart hebben wij gekregen van slager Kaddour Amsterdam. Wij willen hen hiervoor heel erg bedanken!
Een nieuw bestuur!

Kortgeleden heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden. Wij willen het oude bestuur, Kelly van Winden, Siham Bakhlah, Faïrouz Loukili en Nowell El Yacoubi,  heel erg bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar. 
Met gepaste trots stel ik u voor aan het nieuwe bestuur: 
Voorzitter, Kaylee Nansink;
Secretaris Internus, Fruzsina Tóth;
Penningmeester, Melike Apaydin;
Secretaris Externus, Taina Bouw.
Wij kijken erg uit om komend jaar zo goed mogelijke lessen te mogen organiseren. 

Vanwege deze bestuurswissel, een klein woord van de voorgaande en nieuwe voorzitter: 

Ik ben Siham Bakhlakh, voormalige voorzitter van stichting SMARTS onderwijs. Samen met drie andere enthousiastelingen hebben wij in het jaar 2021-2022 het bestuur gevormd. In dat jaar hebben we medisch onderwijs kunnen geven op basisschool de Vlaamse Reus aan maar liefst 4 groepen. We hadden gedreven student docenten die deze taak op zich hadden genomen. De kinderen hebben genoten van het onderwijs en hebben veel opgestoken. We hadden graag nog meer scholen les willen geven, echter was dat toen door corona nog niet mogelijk. Hopelijk zal dit komend jaar wel mogelijk zijn! Ik kijk ernaar uit om stichting SMARTS onderwijs te zien groeien en neem met veel verdriet afscheid als voorzitter.

Hoi allemaal! 
Ik ben Kaylee, 3e jaars geneeskunde student aan de VU in Amsterdam.
Aankomend jaar neem ik het voorzitterschap bij SMARTS onderwijs over van Siham.
Zelf weet ik hoe het is om een plusleerling te zijn en dit maakt mij super gemotiveerd om deze kinderen een uitdagende, leuke en vooral ook leerzaam uitstapje te geven van de normale basisschoolstof!
Ik heb er super veel zin in om er aankomend jaar voor te zorgen dat wij nog verder uitbreiden met meer modules en lessen zodat wij deze ervaring aan nog meer kindjes kunnen bieden!
We hebben verschillende modules over geneeskundeonderwerpen die toegankelijk en leerzaam zijn voor de kinderen, waar zij ook interactief mee aan de slag kunnen, het zien hoe blij dit hen maakt in de afgelopen lessen vergroot de motivatie om dit vaker en meer aan te willen bieden en onszelf te blijven verbeteren!
Ik heb in ieder geval super veel zin in het komende jaar, ik hoop jullie ook! 
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Zesde bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
 Kaylee Nansink, Voorzitter - Melike Apaydin, Penningmeester - Fruzsina Tóth, Secretaris Internus - Taina Bouw, Secretaris Externus
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2022 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp