Copy
 
 
 
 
 
 
Share
Read Later
Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief zomer 2018

Na een hele drukke, maar ook leuke periode voor stichting SMARTS onderwijs, kunnen wij u eindelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte brengen. Het grootste nieuws is dat er een volledig nieuw bestuur is! In deze nieuwsbrief wordt dit helemaal toegelicht. 
Veel leesplezier!
Van start met "Iemand ziek? Geen paniek!"
De lessenreeks die in maart en april heeft plaatsgevonden, werd gelukkig weer heel goed ontvangen! Opnieuw hebben wij met behulp van acht enthousiaste student-docenten vier klassen lesgegeven op IKC Noordrijk en OBS De Globe. Wat er deze periode anders was aan de lessen, is dat we op OBS De Globe met onze nieuwe module "Iemand ziek? Geen paniek!" aan de slag zijn gegaan. De student-docenten hebben ontzettend hun best gedaan om deze kersverse module voor het eerst uit te voeren en dit was met succes! Deze module geeft nog meer verdieping en is daarom erg geschikt voor de groepen 7 en 8. De module "Een gewoon persoon" werd zeker niet minder goed ontvangen dan "Iemand ziek? Geen paniek!". Wij zijn dan ook erg trots dat we in het vervolg twee verschillende modules te bieden hebben.

Zonder de informatieavond die vooraf is gehouden, was de lessenreeks zeker niet zo goed verlopen. Daarnaast konden we de reeks afsluiten met het geven van mooie certificaten en voelden de kinderen zich echt even dokter door de doktersjasjes. Wij willen al onze relaties weer hartelijk bedanken voor hun medewerking!
Nieuw bestuur
Eindelijk is het zover! Het nieuwe bestuur is helemaal compleet! Na veel gepuzzel heeft de volledige bestuurswissel plaatsgevonden. Wij zijn heel trots op het nieuwe team van stichting SMARTS en willen iedereen dan ook graag aan u voorstellen. De functie voorzitter wordt vervuld door Esen Ulas. Onze nieuwe Secretaris Internus is Elias Bakour. De penningmeester is Alida Nagel en Secretaris Externus wordt nog steeds door mij vervuld, Denise Overwijk. Tot nu toe gaat het ontzettend goed. Het nieuwe bestuur is eigenlijk al volledig ingewerkt en neemt dan ook de volledige organisatie voor de komende lesperiode op zich.


(V.l.n.r.) Elias Bakour, Esen Ulas, Denise Overwijk, Alida Nagel
 
Bij een bestuurswissel hoort natuurlijk ook het afscheid nemen van een oud bestuur. Dit hebben wij gedaan door heerlijk te eten bij Alida. Het was heel gezellig. Wij als nieuw bestuur hebben het nu al ontzettend naar ons zin en willen Najia Noor, Leonie Kuiper, Yasmine Atef en Juliet Godthelp heel erg bedanken voor alle hulp en het vertrouwen in ons.


(V.l.n.r.) Najia Noor, Juliet Godthelp, Leonie Kuiper. Yasmine Atef kon helaas niet aanwezig zijn.
Het volledige team der stichting SMARTS onderwijs. (V.b.n.b en v.l.n.r.) Janice Mitsinga, Anuska Mahes, Denise Overwijk, Elias Bakour, Maxime Garritsen, Imane Derraz, Alida Nagel, Bouchra Ha, Esen Ulas. Missend op de foto: Yasmina Chaouch.
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze Facebook pagina! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. De volgende nieuwsbrief zal weer na de volgende lessenreeks verschijnen, die in november van start gaat. Voor nu wensen wij u een hele fijne vakantie!
Eerste bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Juliet Godthelp, Penningmeester - Najia Noor, Voorzitter - Yasmine Atef, Secretaris Externus - Leonie Kuiper, Secretaris Internus
        
Facebook
Email
Website
In de tussentijd op de hoogte blijven? Houd ons in de gaten op social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2018 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp