Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 
Share Share
Read Later Read Later
Forward Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief najaar 2019 - voorjaar 2020

Daar is hij dan! De achtste nieuwsbrief van Stichting SMARTS onderwijs. In het afgelopen halfjaar hebben wij weer een succesvolle periode gehad. Lees snel verder om op de hoogte te blijven van alles waar wij mee bezig zijn!
Weer een succesvolle periode!
Eind oktober begonnen de lessen op de Europaschool en Watergraafmeerse scholenvereniging. Met dank aan 4 fantastische student-docenten zijn de modules "Een Gewoon Persoon" en "Iemand ziek? Geen paniek!" weer succesvol afgerond. De lessen  zijn zowel door de kinderen als door de leerkrachten goed ontvangen. Onderstaande foto's zijn genomen tijdens de informatieavond, waar de student-docenten meer informatie kregen over de modules maar ook een paar handige tips! 

De periode is geheel in stijl afgesloten met het uitdelen van de officiële certificaten van deelname, terwijl de kinderen doktersjassen aan hadden. Wij willen graag alle betrokkenen hartelijk danken voor hun medewerking!
Attentie voor Preventie!
Na een periode van creatief en hard nadenken, is het mij een genoegen om mede te delen dat wij een derde module hebben! Met dank aan het harde werk van de modulecoördinatoren kunnen wij deze module al aankomende lesperiode Voorjaar 2020 uitproberen. Attentie voor Preventie is een module die geschikt is voor alle leeftijden. Er zijn lessen over vaccinaties en de gezondheidszorg, maar ook lessen die uit Iemand ziek? Geen paniek! komen over eczeem en astma. Voor Iemand ziek? Geen paniek! zijn dus weer nieuwe lessen geschreven, namelijk Acute buik en Ik bloed! Wat nu?. Wij hopen natuurlijk dat de lessen net zo enthousiast worden ontvangen als de andere twee modules. 
Afscheid nemen en welkom heten
In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat er nog een afscheid zou plaatsvinden voor het 2e bestuur van Stichting SMARTS onderwijs. Met veel plezier, maar ook wel tranen hebben wij met het hele team afscheid genomen. Het was een gezellige avond met een mooie speech van Mehek (onze voorzitter) en leuke reacties van het 2e bestuur op de cadeautjes. Nogmaals willen wij Esen, Elias, Denise en Alida heel erg bedanken voor al hun hulp. 

Na bijna drie volle jaren trouwe dienst, is het jammer genoeg ook tijd voor Anuska om een nieuwe weg in te slaan. Binnenkort hebben wij een afscheid voor Anuska om haar te bedanken. 
Verder hebben wij sindsdien twee nieuwe leden mogen aannemen, Laurien van der Lee als modulecoördinator en Emma Verdaasdonk als studenten-scholencoördinator. Wij zijn erg blij met hun enthousiasme en hebben vertrouwen in een prettige samenwerking. De foto hieronder is genomen tijdens de eerste Grote Vergadering met het gehele nieuwe team, helaas kon Anuska hier niet bij aanwezig zijn. 
Daarnaast is het huidige bestuur al weer bijna een jaar in functie, binnenkort wordt er begonnen met het zoeken naar een nieuw bestuur!
Het volledige team der stichting SMARTS onderwijs. (V.l.n.r en v.b.n.b.) Sarah Dekker, Valerie Keuker, Nuria Beunk, Mila Stada, Laurien van der Lee, Elise Smit, Mehek Arora en Emma Verdaasdonk. 
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Derde bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Elise Smit, Secretaris Externus - Sarah Dekker, Secretaris Externus - Mehek Arora, Voorzitter - Valerie Keuker, Penningmeester
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2020 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp