Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 
Share Share
Read Later Read Later
Forward Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief zomer 2020

Dit is alweer de negende nieuwsbrief van Stichting SMARTS Onderwijs! Dit keer weer geschreven door iemand anders, want er is weer een nieuw bestuur gekozen! Ik ben Kubra Satiroglu en ik ben de nieuwe Secretaris Externus. Het komende jaar zal ik de nieuwsbrieven schrijven en de social media kanalen up to date houden. Laten we er een mooi nieuw (school)jaar van maken, ik heb er in ieder geval al erg veel zin in!
We begonnen enthousiast, maar toen...
In het voorjaar gingen, zoals gewoonlijk, de lessen op de basisscholen weer van start. In deze lesperiode zouden de modules 'Iemand ziek? Geen paniek!' en 'Attentie voor Preventie' gegeven worden. De eerste les ging van start, maar helaas volgden er daarna geen andere. Het hing al een tijdje in de lucht, dat COVID 19, maar eind maart bereikte het Nederland ook en gingen de scholen, universiteiten en zelfs restaurants dicht. Helaas hebben wij hierdoor onze lesperiode niet af kunnen maken en is onze nieuwe module Attentie voor Preventie niet gegeven. Echter, willen wij wel de enthousiaste student-docenten bedanken voor hun interesse en inzet in SMARTS, ook al was dit van korte duur. Ook willen wij de basisscholen en leraren bedanken voor hun keuze in SMARTS en hopelijk mogen wij komend jaar onze module bij hun komen afmaken!

In deze periode zijn de vergaderingen van het SMARTS team wel gewoon doorgegaan, maar dan even op een creatieve manier. Hierboven een foto van een van onze Zoom meetings!


Naast alle narigheid, zijn er ook mooie dingen gebeurd, zo ook bij SMARTS. Het oude bestuur heeft hard gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het komende jaar en hiermee wil ik u kennis laten maken met het nieuwe SMARTS bestuur van 2020-2021! Onze Voorzitter is Samantha Schipper. Onze Secretaris Internus is Joyce van Tol en ik, Kubra Satiroglu, ben de Secretaris Externus. Ten slotte onze nieuwe Penningmeester, Noumidia Sahla.
Attentie voor Preventie!
In de vorige nieuwsbrief is er ook aandacht geschonken aan deze nieuwe module, maar doordat wij deze niet hebben kunnen geven afgelopen voorjaar, wil ik hem toch nogmaals in het zonnetje zetten. Attentie voor Preventie is door het harde werk van de modulecoordinatoren alweer de derde module die wij hebben! Deze zouden wij voor het eerst proberen, maar dat is dus even uitgesteld tot komend schooljaar! 

Attentie voor Preventie is een module die geschikt is voor alle leeftijden. Er zijn lessen over vaccinaties en de gezondheidszorg, maar ook lessen die overgenomen zijn uit Iemand ziek? Geen paniek!, namelijk over eczeem en astma. Voor Iemand ziek? Geen paniek! werden er nieuwe lessen geschreven, namelijk Acute buik en Ik bloed! Wat nu? Wij hopen dat deze nieuwe module ook net zo enthousiast wordt ontvangen als de andere twee!
Naast verwelkomen, hoort ook een afscheid
Zoals ik eerder schreef, heeft Stichting SMARTS Onderwijs een nieuw bestuur, de vierde alweer! Voor het oude bestuur zal komende maand nog een afscheid plaatsvinden. Ik wil namens het nieuwe bestuur Voorzitter Mehek Arora, Secretaris Externus Elise Smit, Secretaris Internus Sarah Dekker en Penningmeester Valerie Keuker, heel erg bedanken voor hun succesvolle bestuursjaar, al hun harde werk en hulp. We wensen ze veel geluk toe!


Hierboven een kleine impressie van de eerste fysieke ontmoeting van het oude en nieuwe bestuur, waarbij ook de overdracht werd ondertekend!

Modulecoördinator Anushka Mahes heeft helaas het team verlaten. Wij bedanken haar voor al haar inzet de afgelopen drie jaar en wensen ook haar veel geluk toe. Daarom is er ook een nieuwe modulecoördinator bij het SMARTS team gekomen, namelijk Robin Hwan. We hopen dat Robin, het nieuwe bestuur en alle module- en scholencoördinatoren er weer een succesvol jaar van gaan maken.
 
Het oude team der stichting SMARTS onderwijs. (V.l.n.r en v.b.n.b.) Sarah Dekker, Valerie Keuker, Nuria Beunk, Mila Stada, Laurien van der Lee, Elise Smit, Mehek Arora en Emma Verdaasdonk. 
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Vierde bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Kubra Satiroglu, Secretaris Externus - Samantha Schipper, Voorzitter - Noumidia Sahla, Penningmeester - Joyce van Tol, Secretaris Internus
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2020 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp