Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 
Share Share
Read Later Read Later
Forward Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief winter 2022

U leest de elfde nieuwsbrief van Stichting SMARTS Onderwijs! Deze keer is de nieuwsbrief geschreven door de nieuwe Secretaris Externus, Kelly van Winden. In het komende jaar, 2021-2022, ben ik verantwoordelijk voor de socials en het schrijven van de nieuwsbrieven. Ik kijk erg uit naar een mooi jaar waarin er een hoop lessen gegeven kunnen worden! 
Een stil begin maar we gaan weer van start!

Ook dit jaar hebben wij in het eerste semester van het schooljaar helaas de lessen van SMARTS moeten staken door de wisselende maatregelen die werden opgesteld voor de COVID-19 pandemie. Door de onzekerheden die in de lucht hingen hebben wij even afgewacht met het benaderen van de scholen. Uiteindelijk zijn we toch contact gaan leggen in de hoop komend semester weer lessen te kunnen gaan geven. Met succes hebben wij een overeenkomst kunnen sluiten met een school en starten wij binnenkort weer met het geven van lessen. Wij zullen de komende periode de twee modules "iemand ziek geen paniek" & "een gewoon persoon" geven. We hebben weer een hoop student-docenten gevonden die bereid zijn om de lessen te geven. Binnenkort vind de informatie avond plaats en daarna gaan we weer van start!


                                            
Gepubliceerd!

De afgelopen rustigere periode heeft SMARTS niet stil gezeten. Wij zijn benaderd door Amsterdam Medical Student Journal (AMS Journal) om een stuk over Stichting SMARTS en ons doel te publiceren. Deze kans hebben wij uiteraard met beide handen aangegrepen. Ons stuk staat gepubliceerd in de 25e editie van AMS Journal! Bedankt AMS Journal voor deze kans om Stichting SMARTS te introduceren aan een groter publiek.

Kennismaking met het SMARTS team 

Aan het begin van het semester hebben wij met bijna het gehele team afgesproken om kennis te maken. Dit was een erg gezellige avond waarbij we een hoop over elkaar hebben geleerd. We kijken er naar uit om nog een mooie tijd met elkaar samen te werken!Van links naar rechts boven: Voorzitter- Siham, Penningmeester- Faïrouz, Secretaris Internus- Nowel
Van links naar rechts onder: Scholen-coördinator Fruzsina, Scholen-coördinator Sofia

 
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Vijfde bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
 Kelly van Winden, Secretaris Externus - Siham Bakhlah, Voorzitter - Faïrouz Loukili, Penningmeester - Nowel El Yacoubi, Secretaris Internus
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2022 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp