Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 

SMARTS onderwijs(t)!

2e editie - januari 2017

Daar is hij dan! De tweede editie van de SMARTS nieuwsbrief. SMARTS is als organisatie inmiddels een flink stuk gegroeid, zowel onderwijskundig als fysiek. Het vierkoppig dagelijks bestuur heeft zich namelijk verrijkt met vier nieuwe coördinatoren. Wegens de voorspoedige ontwikkelingen werd unaniem besloten dat het de juiste tijd was voor uitbreiding. Het huidige team bestaat uit acht man en samen streven we ernaar om optimaal werk te leveren aan al onze relaties. Lees vooral verder voor meer informatie over zowel onze afgelopen als toekomstige activiteiten. 
In het kort
  • 1e uitvoering SMARTS onderwijs een groot succes!
  • SMARTS team uitgebreid met vier coördinatoren
  • Nieuwe lessenreeks van februari tot mei
AFGELOPEN NAJAAR
In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat we druk bezig waren met de voorbereidingen van de eerste uitvoering van de verbeterde module 'Een gewoon persoon' op drie scholen in Amsterdam West. Inmiddels is dit alweer achter de rug en kunnen we trots terugkijken naar een geslaagde lessenreeks op alle drie de basisscholen. Zowel het bestuur als de enthousiaste student-docenten hebben hard hun best gedaan om de lessen zo interessant en leuk mogelijk over te brengen op de plusklasleerlingen. Als wij de feedback van zowel de juffen als leerlingen mogen geloven, kunnen we concluderen dat het een groot succes was! 

Wij willen onze student-docenten ontzettend bedanken voor hun enorme bijdrage aan onze stichting en hopen dat zij veel hebben gehad aan deze exclusieve ervaring. Voor hen en de toekomstige student-docenten hebben we uiteraard nog wat leuks in petto! 
UITBREIDING SMARTS TEAM
Gedurende de afgelopen periode merkte het dagelijks bestuur steeds meer tijd kwijt te zijn aan SMARTS. De voorbereiding en coördinatie rondom de lessen eisen uiteraard de nodige precisie en tijd. Omdat wij als bestuur naast SMARTS ook een voltijd studie volgen en het erg belangrijk vinden dat de kwaliteit van onze stichting gewaarborgd wordt, hebben we vier nieuwe coördinatoren aangenomen. Twee modulecoördinatoren die, zoals de naam al suggereert, zullen zich bezig houden met de huidige en toekomstige modules. Daarnaast hebben we nu tevens twee scholen- en studentencoördinatoren, die het contact met scholen en studenten leggen en onderhouden. V.l.n.r./ v.b.n.b.: Lara, Jessica, Andrea en Ayman, welkom bij SMARTS!
Lara Konijnenberg
Jessica ten Broek
Andrea Ballon
Ayman Elbaidaoui
Coming up
  • Ontwerpen SMARTS Website 
  • Teambuilding
  • Brainstormen over ontwikkelen nieuwe module
TOEKOMST 
Als (dagelijks) bestuur vinden wij het belangrijk om ons verder te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door onderwijsbeurzen te bezoeken en teambuildingsactiviteiten te organiseren. Verder hopen we dit voorjaar weer met onze relaties samen te kunnen werken om de tweede uitvoering van de SMARTS lessen tevens tot een succes te kunnen maken. Deze vinden namelijk plaats tussen de krokus- en meivakantie. We zijn uiteraard al druk met alle betreffende voorbereidingen. Verder kunt u de volgende nieuwsbrief in april verwachten. Mocht u na het lezen nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, hopen wij dit graag van u te horen! 
In de tussentijd op de hoogte blijven? Houd ons in de gaten op social media of stuur een mailtje!
Facebook
Email
Eerste bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Juliet Godthelp, Penningmeester - Najia Noor, Voorzitter - Yasmine Atef, Secretaris Externus - Leonie Kuiper, Secretaris Internus
        
Copyright © 2017 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp