Copy
 
 
 
 
 
 
Share
Read Later
Forward

SMARTS onderwijs(t)!

Nieuwsbrief voorjaar 2019

Daar is hij dan! De zesde half jaarlijkse nieuwsbrief van stichting SMARTS onderwijs. In een half jaar is er weer veel gebeurd, dus lees snel verder om op de hoogte te blijven van waar wij allemaal mee bezig zijn! Veel leesplezier!
3 scholen, 5 klassen en 10 student-docenten!
Onze laatste periode zijn wij de uitdaging aan gegaan om maar liefst vijf klassen tegelijk les te gaan geven. Door tien ontzettend goede gedreven student-docenten zijn onze beide modules opnieuw tot een succes gebracht. Zowel 'Een Gewoon Persoon' als onze tweede module 'Iemand Ziek? Geen Paniek!' konden vlekkeloos afgerond worden. We zijn heel trots op deze groep student-docenten en willen hen dan ook ontzettend bedanken voor hun inzet. Bovenstaande foto is gemaakt tijdens de informatieavond die voorafgaande aan de lessenreeks is gehouden. Door deze avond waren de student-docenten goed voorbereid op het geven van de lessen. De periode is afgesloten met het uitdelen van officiële certificaten van deelname, die geheel in stijl in doktersjas in ontvangst werden genomen. Wij willen al onze relaties weer hartelijk bedanken voor hun medewerking!
Nieuw bestuur gezocht
Inmiddels is het huidige bestuur alweer ruim een jaar in functie. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar een nieuw bestuur! Wij zijn op zoek naar mensen die zichzelf willen ontwikkelen, medische kennis graag willen overdragen en het leuk vinden om creatief bezig te zijn. We hebben al wat sollicitaties binnen en houden ons de komende tijd bezig met de promotie van ons bestuur. We zullen jullie zeker op de hoogte houden van de vorderingen. Meer informatie over onze functies en vacatures is altijd te vinden op www.smartsonderwijs.nl.
 
Voorlopig hebben wij het met het huidige team nog steeds erg naar onze zin. Onze vergaderingen zijn een combinatie van elkaar een update geven, nieuwe ideeën delen en teambuilding!

Het volledige team der stichting SMARTS onderwijs. (V.b.n.b en v.l.n.r.) Janice Mitsinga, Anuska Mahes, Denise Overwijk, Elias Bakour, Maxime Garritsen, Imane Derraz, Alida Nagel, Bouchra Ha, Esen Ulas.
We hopen u middels deze nieuwsbrief weer even voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan vooral een kijkje op onze website of onze social media pagina's! Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail. 
Tweede bestuur der Stichting SMARTS onderwijs.
V.l.n.r.: Elias Bakour, Secretaris Internus - Esen Ulas, Voorzitter - Denise Overwijk, Secretaris Externus - Alida Nagel, Penningmeester
        
Facebook
Email
Website
Instagram
In de tussentijd op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de site, social media of stuur een mailtje!
Copyright © 2019 Stichting SMARTS onderwijs, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp